2098 Pilisszentkereszt Pilisszántói út 5.

​Telefon: +36/309824623

E-mail:   info@edenroseapartman.hu

  • Facebook Basic Black

© 2017 Eden Rose Apartman

Standard ár:
 

Hét közben (hétfőtől péntekig):

 2 fő részére 18.000-19.900 Ft/éjszaka

Hét végén (péntektől vasárnapig, + kiemelt időszak):

2 fő részére 19.900-24.950 Ft/éjszaka

Kiemelt időszak 2020. évben:

január 1.(Újév),    április 10-11-12-13. (Húsvét), május 1-2-3., május 30-31-június 01. (Pünkösd), augusztus 20-21-22-23., október 23-24-25., december 23-2021. január 01. 

Kiemelt 

A nyári időszakban (június 1-től augusztus 31-ig)  alatt általában minimum 4 éjszaka foglalható, kivéve, ha két foglalás között ennél kevesebb szabad nap marad. Az év végi ünnepek és a hosszú hétvégék alatt is eltérhetnek az általánostól az érkezési és foglalhatósági napok. 

 

Az árak a szezontól  és a foglalt napok számától függően változnak.  Pontos árat a kiválasztott időpont foglalási folyamata során, még a foglalás véglegesítése előtt kalkulálhat. 

Aktuális kedvezmények a címlistánkon szereplők részére közvetlenül kerülnek megküldésre. Ha feliratkozik címlistánkra, Ön is megkaphatja!

 

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó 400,- F/fő/éj, melyet 18 év alatti személyek után nem kell megfizetni.

Legalább két éjszakás foglalást fogadunk el. 

Legfeljebb két főt (két felnőtt)  tudunk fogadni, sajnos pótágyazásra, kiságy beállítására nincs lehetőség. Kutya, macska, egyéb házi kedvenc fogadására sem vagyunk felkészülve, az Apartman kisállatmentes!

A szállás az érkezés napján 15 órától a távozás napján  11 óráig áll vendégeink rendelkezésére.

Programjuk szervezésénél szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a szálláshelyen csak a vendégek tartózkodhatnak, barátok, ismerősök szálláshelyen történő fogadására nincs lehetőség,  kérjük megértésüket.

43.800 Ft/2 fő/2 éj

+ Szolgáltatásaink árai

Falusi früstök

A háziasszony által helyi finomságokból készített bőséges reggelit nyáron az árnyat adó diófa alatt, ha pedig az időjárás ezt nem engedi, akkor a tornácon vagy a szobában szolgáljuk fel, a vendég kívánságának megfelelő időpontban.

Glutén és/vagy laktózmentes reggeli felár ellenében rendelhető.

4.400,- Ft/2 fő/nap

Pezsgő bekészítés

Kívánságára pezsgőt készítünk be a szobába! A megjegyzés rovatba szíveskedjék beírni a kívánt típust: száraz, félszáraz, édes. 

1.500,- Ft/palack

Virág bekészítés

Kedvesét virággal lepheti meg! Szezonális virágok szerinti  összetételben készül a csokor, figyelembe véve az Ön kívánságait!  

5.000,- Ft

A naptárban jelölje meg a tervezett érkezési és távozási napot, látni fogja  foglalása árát és ha megfelel,  foglalja le online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, 2 perc alatt!

Ha idegenkedik az online foglalástól, kérhet ajánlatot, illetve foglalhat e-mail üzenetben is! (Ha a sor végére ér, írjon tovább folyamatosan, és csak akkor nyomjon entert, amikor befejezte.)

Ismerje meg vendégeink véleményét! Klikkeljen a képre!

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési mód:            átutalás

                                 SZÉP-kártya

                                 készpénz

                                 bankkártya

A foglalástól számított 2 munkanapon belül egy éjszakának megfelelő   előleget kell fizetni a szállásadó által megadott számlaszámra. (Az érkezés előtti 3 napon belüli foglalás esetén eltekintünk az előleg  fizetésétől.) Az előleg megfizetéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A szállásdíj hátralévő részét érkezéskor kell fizetni készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.  Hitelkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

 

Amennyiben a vendég foglalását az érkezési időt megelőző 16. napot megelőző   időpontban írásban lemondja, vagy módosítja, az előleget visszautaljuk.

Amennyiben a lemondás, illetve módosítás az érkezést megelőző 16. napon belül történik, vagy a vendég nem jelenik meg, egy éjszakányi szállásdíj  a kötbér.  Ebben az esetben az előleget beszámítjuk a kötbérbe.

Vendégvélemények