top of page

Standard ár:
 

Hét közben (hétfőtől péntekig):

2 fő részére 27.990-32.990 Ft/éjszaka

Hét végén (péntektől vasárnapig, + kiemelt időszak):

2 fő részére 30.990-34.990 Ft/éjszaka

Kiemelt időszak 2023. évben:

január 1. (Újév),  április 7-9. (Húsvét), május 26-28 (Pünkösd), augusztus 18-19. (állami ünnep)  December 23-2023. január 02.

 Legalább két éjszakás foglalást fogadunk el.   A kiemelt időszakok alatt  eltérhetnek az általánostól az érkezési és foglalhatósági napok. 

 

Az árak a szezontól  és a foglalt napok számától függően változnak.  Pontos árat a kiválasztott időpont foglalási folyamata során, még a foglalás véglegesítése előtt kalkulálhat. 

Aktuális kedvezmények a címlistánkon szereplők részére közvetlenül kerülnek megküldésre. Ha feliratkozik címlistánkra, Ön is megkaphatja!

 

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó 400,- F/fő/éj, melyet 18 év alatti személyek után nem kell megfizetni.

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt idegenforgalmi adót nem kell fizetni.

Legfeljebb két főt (két felnőtt)  tudunk fogadni, sajnos pótágyazásra, kiságy beállítására nincs lehetőség. Kutya, macska, egyéb házi kedvenc fogadására sem vagyunk felkészülve, az Apartman kisállatmentes!

A szállás az érkezés napján 15 órától a távozás napján  11 óráig áll vendégeink rendelkezésére.

Programjuk szervezésénél szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a szálláshelyen csak a vendégek tartózkodhatnak, barátok, ismerősök szálláshelyen történő fogadására nincs lehetőség,  kérjük megértésüket.

+ Szolgáltatásaink árai

Falusi früstök

2023. január 1-jétől bizonytalan ideig

szünetel ez a szolgáltatásunk

Pezsgő bekészítés

Kívánságára pezsgőt készítünk be a szobába! A megjegyzés rovatba szíveskedjék beírni a kívánt típust: száraz, félszáraz, édes. 

2.000,- Ft/palack

Virág bekészítés

Kedvesét virággal lepheti meg! Szezonális virágok szerinti  összetételben, az Ön által megadott költségkeretben készül a csokor, figyelembe véve az Ön kívánságait!  (A szolgáltatási díj nem tartalmazza a virág árát.)

900 Ft

A naptárban jelölje meg a tervezett érkezési és távozási napot, látni fogja  foglalása árát és ha megfelel,  foglalja le online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, 2 perc alatt!

Ha idegenkedik az online foglalástól, kérhet ajánlatot, illetve foglalhat e-mail üzenetben is! (Ha a sor végére ér, írjon tovább folyamatosan, és csak akkor nyomjon entert, amikor befejezte.)

Név *

Email *

Üzenet *

Thanks! Message sent.

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési mód:            átutalás

                                 SZÉP-kártya

                                 készpénz

                                 bankkártya

A reggeli készpénzben fizetendő a helyszínen. 

A foglalástól számított 2 munkanapon belül egy éjszakának megfelelő   előleget kell fizetni a szállásadó által megadott számlaszámra. (Az érkezés előtti 3 napon belüli foglalás esetén eltekintünk az előleg  fizetésétől.) Az előleg megfizetéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A szállásdíj hátralévő részét érkezéskor kell fizetni készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.  Hitelkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

 

A vendég a foglalást az érkezést megelőző 21. nap előtt írásban szabadon lemondhatja, illetve módosíthatja. Amennyiben a vendég foglalását az érkezési időt megelőző 21. napot megelőző   időpontban írásban lemondja vagy módosítja,  az előleget - 3000 Ft kezelési költség levonásával - visszautaljuk. A lemondás napja és a lemondott érkezési nap nem számít bele a 21 napba. 

Amennyiben a lemondás, illetve módosítás az érkezést megelőző 21. napon belül történik, vagy a vendég nem jelenik meg, egy éjszakányi szállásdíj  a kötbér.  Ebben az esetben az előleget beszámítjuk a kötbérbe. A szállás elfoglalása után a szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

 

Csomagajánlatok esetében a fizetendő előleg és kötbér eltérhet az általánostól, a részleteket a csomagajánlatnál láthatja.

Itt feliratkozhat a címlistánkra!

Ismerje meg vendégeink véleményét! Klikkeljen a képre!

Vendégvélemények
bottom of page