Kedves visszatérő és leendő vendégeink, érdeklődők és barátok!

Közel két hónapos kényszerű szünet után lassan ismét megindul az élet! Tudom, hogy sokan szeretnének már kimozdulni otthonról, keresik a biztonságos és kényelmes szálláshelyet. Elindultak már a nyári foglalások is, lehet már foglalni az Eden Rose-ba is!

A vendégek - és saját magunk - biztonsága érdekében úgy szervezzük meg  a vendégfogadást, hogy vendégváltáskor legalább 28 óra álljon rendelkezésünkre egy ózongenerátoros fertőtlenítésre, majd az alapos takarításra, szellőztetésre.   Emiatt némely időszakban meghatározott napokon (jellemzően hétfőn) legalább 3 éjszakás foglalást fogadunk el, hét végére legalább 2 éjszakát. Egy-két hetet fenntartottunk azoknak, akik legalább 6 napot szeretnének az Eden Rose-ban pihenni. A már lefoglalt időpontoknál is lezártuk azokat a napokat, amelyek szükségesek a 28 óra biztonsági szünet betartásához. Emiatt kérjük szíves megértésüket, az Önök biztonságát szolgálja!

A foglaltsági naptárban kiválasztott időpontnál látja az aktuális foglalási lehetőségeket és az árakat is.

Az Eden Rose Apartman egy különálló vendégházban van, ahol az apartmanban legfeljebb két vendéget fogadunk. Több vendég nincs, csak Ön és a párja! A vendégházat körülvevő mintegy 2500 nm-es kertben a vendégek kizárólagos rendelkezésére áll egy elkülönült pihenőhely, a túraútvonalak pedig szinte a kertkaputól indulnak. Azon kívül, hogy a vendégeknek a szálláshelyen senkivel nem kell érintkezniük, nincs közös használatú helyiség, a  biztonságot  szolgálja a fertőtlenítő takarítás, a textíliák fertőtlenítő mosása, továbbá a biztonsági szünet bevezetése is.  

Kérdéseikre  szívesen válaszolunk! (info@edenroseapartman.hu vagy telefonon +36/309824623). A járványügyi helyzet változásával szükségessé váló esetleges változásokról a már lefoglalt időponttal rendelkező vendégeinket közvetlenül értesítjük és egyeztetünk velük. 

Vigyázzanak magukra és egymásra!  

Üdvözlettel: Göttl Márta

Közzétéve: 2020. május 1. 

Standard ár:
 

Hét közben (hétfőtől péntekig):

 2 fő részére 18.000-19.900 Ft/éjszaka

Hét végén (péntektől vasárnapig, + kiemelt időszak):

2 fő részére 21.900-24.950 Ft/éjszaka

Kiemelt időszak 2020. évben:

január 1.(Újév),    április 10-11-12-13. (Húsvét), május 1-2-3., május 30-31-június 01. (Pünkösd), augusztus 20-21-22-23., október 23-24-25., december 23-2021. január 01. 

 Legalább két éjszakás foglalást fogadunk el, kivételesen egyet.   A kiemelt időszakok alatt  eltérhetnek az általánostól az érkezési és foglalhatósági napok. 

 

Az árak a szezontól  és a foglalt napok számától függően változnak.  Pontos árat a kiválasztott időpont foglalási folyamata során, még a foglalás véglegesítése előtt kalkulálhat. 

Aktuális kedvezmények a címlistánkon szereplők részére közvetlenül kerülnek megküldésre. Ha feliratkozik címlistánkra, Ön is megkaphatja!

 

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó 400,- F/fő/éj, melyet 18 év alatti személyek után nem kell megfizetni.

Legfeljebb két főt (két felnőtt)  tudunk fogadni, sajnos pótágyazásra, kiságy beállítására nincs lehetőség. Kutya, macska, egyéb házi kedvenc fogadására sem vagyunk felkészülve, az Apartman kisállatmentes!

A szállás az érkezés napján 15 órától a távozás napján  11 óráig áll vendégeink rendelkezésére.

Programjuk szervezésénél szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a szálláshelyen csak a vendégek tartózkodhatnak, barátok, ismerősök szálláshelyen történő fogadására nincs lehetőség,  kérjük megértésüket.

+ Szolgáltatásaink árai

Falusi früstök

A háziasszony által helyi finomságokból készített bőséges reggelit nyáron az árnyat adó diófa alatt, ha pedig az időjárás ezt nem engedi, akkor a tornácon vagy a szobában szolgáljuk fel, a vendég kívánságának megfelelő időpontban.

Glutén és/vagy laktózmentes reggeli felár ellenében rendelhető.

4.400,- Ft/2 fő/nap

Pezsgő bekészítés

Kívánságára pezsgőt készítünk be a szobába! A megjegyzés rovatba szíveskedjék beírni a kívánt típust: száraz, félszáraz, édes. 

1.500,- Ft/palack

Virág bekészítés

Kedvesét virággal lepheti meg! Szezonális virágok szerinti  összetételben, az Ön által megadott költségkeretben készül a csokor, figyelembe véve az Ön kívánságait!  

0 Ft

A naptárban jelölje meg a tervezett érkezési és távozási napot, látni fogja  foglalása árát és ha megfelel,  foglalja le online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, 2 perc alatt!

Ha idegenkedik az online foglalástól, kérhet ajánlatot, illetve foglalhat e-mail üzenetben is! (Ha a sor végére ér, írjon tovább folyamatosan, és csak akkor nyomjon entert, amikor befejezte.)

Ismerje meg vendégeink véleményét! Klikkeljen a képre!

Fizetési és lemondási feltételek

Fizetési mód:            átutalás

                                 SZÉP-kártya

                                 készpénz

                                 bankkártya

A foglalástól számított 2 munkanapon belül egy éjszakának megfelelő   előleget kell fizetni a szállásadó által megadott számlaszámra. (Az érkezés előtti 3 napon belüli foglalás esetén eltekintünk az előleg  fizetésétől.) Az előleg megfizetéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A szállásdíj hátralévő részét érkezéskor kell fizetni készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.  Hitelkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

 

Amennyiben a vendég foglalását az érkezési időt megelőző 16. napot megelőző   időpontban írásban lemondja, vagy módosítja, az előleget visszautaljuk.

Amennyiben a lemondás, illetve módosítás az érkezést megelőző 16. napon belül történik, vagy a vendég nem jelenik meg, egy éjszakányi szállásdíj  a kötbér.  Ebben az esetben az előleget beszámítjuk a kötbérbe.

Csomagajánlatok esetében a fizetendő előleg és kötbér eltérhet az általánostól, a részleteket a csomagajánlatnál láthatja.

Vendégvélemények

2098 Pilisszentkereszt Pilisszántói út 5.

​Telefon: +36/309824623

E-mail:   info@edenroseapartman.hu

  • Facebook Basic Black

© 2017 Eden Rose Apartman