2098 Pilisszentkereszt Pilisszántói út 5.

​Telefon: +36/309824623

E-mail:   info@edenroseapartman.hu

  • Facebook Basic Black

© 2017 Eden Rose Apartman

Vendégeink tollából

Vendégvélemények

Kedves vendégeink 2014. májusától írhatnak a helyszínen Vendégkönyvünkbe. Ez idő óta az alábbi bejegyzéseket tették, amelyeket ezúton is köszönünk és mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kívánunk! Örömünkre szolgált, hogy megismerkedhettünk és reméljük, hogy visszatérő vendégeink lesznek!

October 19, 2019

Köszönjük, hogy kaphattunk egy kis ízelítőt a környékből. Különösen szép így október közepén! Nagyon tetszett a ház, az udvar, Bozont kutyus nagyon kedves, barátságos kis szőrgombóc. Reméljük, még visszatérhetünk ide egy kicsit több időre is.

Köszönjük a kedves vendéglátást és a finom reggeliket. Üdvözlettel: 

Kriszti és Pityu

October 16, 2019

Egy csodálatos nyári nyaralás, majd téli születésnap után ősszel is fantasztikus napokat tölthettünk Önöknél. Köszönjük szépen, hogy itt ünnepelhettük meg a 15. házassági évfordulónkat. Nagyon jól éreztük magunkat! 

Zsanett és Matyi

Budapestről

October 10, 2019

Köszönjük, hogy immár 3. éve biztos, meleg pontot nyújtottak az újabb felfedezéseinkhez! Jövőre egy újabb kaland reményében sok szeretettel: 

Kati és Laci

Nagykanizsáról

October 05, 2019

Ez a hely olyan, mintha kinyitottunk volna egy szépen rajzolt színes mesekönyvet és a legszebb oldalára beléptünk volna! Itt vagyunk benne, egy olyan csodabirodalomban, ahol nincsen óra a falon, gondoljuk nem véletlenül . Megállt az idő és csak a csend és nyugalom vesz körül minket, ebben a romantikus, esztétikus környezetben. Mint egy mini időutazás, amire mindig emlékezni fogunk. Nagy feltöltődés volt ez a pár nap! Köszönettel, minden jót! 

Blanka és Zsolt

September 07, 2019

Nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes és hangulatos kis "ékszerdoboz"-ban pihenhettünk. Nagyon szép a kert, mindenhol érezhető az igényesség, az odafigyelés, a rengeteg munka azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Nagyon szépen köszönjük a vendégszeretetet, már azon gondolkozunk, hogy a családból kiket vagyis kinek ajánljuk, mert ezt mindenkinek élveznie kell!

Még egyszer köszönünk mindent, jó egészséget és sok vendéget kívánunk! Üdvözlettel:

Natasa és Péter

August 23, 2019

Nagyon köszönjük a felejthetetlen élményeket, melyeket magunkkal vihetünk a dolgos hétköznapokba. Mindazt, amit nem csak a Pilis, hanem maga a csodálatos kert, az egyedi házikó és a Ti vendégszeretetetek adott nekünk. Köszönjük, hogy itt tölthettük a nászutunkat, pusziljuk a lustaság-szakértőt (cicus) és a biztonsági őrt (kutyus), Nektek pedig jó egészséget és még további sok vendéget kívánunk!

A mielőbbi találkozásig (mindenképpen visszatérünk!), üdvözlettel:

Niki és Peti

Szegedről

August 17, 2019

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Kellemesen éreztük magunkat ebben a meseházban. Köszönet mindenért!

Jó erőt, egészséget és sok vendéget kívánunk! 

Icu és Laci

August 04, 2019

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Imádtuk a házat, a környéket, felejthetetlen hat napot töltöttünk itt. Minden jót kívánunk!

Zita és Laci

July 25, 2019

Egy igazi Paradicsom a Pilis szívében, a nyugalom szigete az Eden Rose Apartman.

Csak szuperlatívuszban tudnánk mesélni róla !!! Remekül éreztük magunkat, a kiszolgálás, a reggeli pazar.

Köszönjük, hogy itt lehettünk!

Rita és Csaba

Székesfehérvárról

July 22, 2019

Köszönjük, hogy ezen a csodálatos helyen tölthettünk néhány napot! A szállás kifogástalan, a táj és a környék gyönyörű!

Az apartmanban mindent megtaláltunk, amire csak szükségünk lehetett, sőt...

Köszönjük a kedves fogadtatást, igazán jól éreztük magunkat.

Anita és János

Hercegszántóról

July 18, 2019

Nagyon szépen köszönjük, hogy a nászutunkat egy ilyen csodálatos környezetben tölthettük. Igazán különlegesre vágytunk és azt itt Önöknél megkaptuk.

Egyetlen idézetet említek meg a számtalan gondolat közül, ami eszembe jutott e pár nap során: 

"Ha soha nem lesz semmim, akkor is az enyém a hajnal és a reggeli napsütés."

U.i. Külön köszönjük, hogy megismerhettük Lilit!

Emőke és Tamás

July 14, 2019

Csak csatlakozni tudunk az előttünk írókhoz. Itt minden a csendről, a nyugalomról és a békéről szól. Pihenésünket maximálisan kiszolgálta a kényelmes ágy, szauna, a gyönyörű kert látványa. A három nap alatt tényleg úgy éreztük, mintha az ÉDEN-ben lennénk.

Kívánunk még sok erőt, egészséget és boldogságot!

Nagyon szépen köszönünk mindent és a finom házi málnaszörpöt!

Tünde és Tünde

Szegedről

July 11, 2019

Köszönjük ezt a csodás 4 napot, amit ezen a csodálatos kis "szigeten" tölthettünk. Az apartman szuper és tökéletesen felszerelt.Minden van, amire szükséges lehet egy párnak.

Külön köszönet a kedves, barátságos fogadtatásért és a tanácsokért, hogy hová menjünk. Ez a hely örökre különleges helyet fog elfoglalni a szívemben, mert a párom itt kérte meg a kezem a túránk alkalmával!

Mindenképp visszatérünk! Még egyszer mindent köszönünk!

Tamara és Ádám

June 20, 2019

Remek egy hetet töltöttünk Önöknél, teljes testi és szellemi felfrissüléssel térünk ma haza Kunszentmiklósra!

Ilyen profizmussal, emberséggel, kedvességgel nagyon ritkán találkozik manapság az ember, millió köszönet érte!!!

(A face-book oldalukat sajna csak ma néztem meg, pedig minden turistaajánlatnál jobb, ajánlom mindenkinek!)

A "mézeskalács" házikó mesés, a kert egyszerűen csoda. Az illatok, az esti madárdalok (nem csak az esti!) a teraszról, feledhetetlenek.

A reggelik "több-gyomorra" készülnek, isteniek, változatosak... hű nincs rá szó!

Bozi és Marci pedig csak hab a tortán, két kis tünemény.

Szóval köszönet mindenért!!

Márti és Józsi

Kunszentmiklósról

June 12, 2019

Nászútra érkeztünk és ennél jobb helyet nem is találhattunk volna!

Imádtunk itt lenni. A reggeli, kiszolgálás, vendéglátás 10/10.

A hely gyönyörű és nagyon pihentető. Imádtunk sétálni, gombászni (külön köszönet a bevizsgálásért Mártinak) és imádtuk az minden esti grillezést.

Fantasztikusan éreztük magunkat és vissza fogunk térni.

Kívánjuk, hogy sok-sok éven át még ilyen kiváló hely maradjon és a tulajdonosok is sok éven át maradjanak! Köszönet mindenért! 

Zsuzsi és András

Székesfehérvárról

June 09, 2019

Köszönünk mindent, de tényleg MINDENT! Ha pontokkal kéne kifejezni, hogy milyen jól éreztük itt magunkat, 10-ből 15 pontot adnánk. Vagy százalékokban 150 %! Csodálatos volt minden, a hely, a házikó, a berendezés, Marci és Bozont, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban a Házigazdáink. Olyan, meleg fogadtatásban részesítettek minket, mintha csak rég nem látott rokonok jöttek volna látogatóba. Mikor már azt hinné az ember, hogy ennél tökéletesebb nem is lehetne az ittlét, akkor még mindig meg tudtak minket lepni egy-egy kedves figyelmességgel. Gratulálunk ehhez a tündérmeséhezm, amit itt létrehoztak és köszönjük, hogy pár napig mi is a szereplői lehettünk.

Reméljük, lesz még alkalmunk rá a jövőben is! 

Veronika és Ádám

June 01, 2019

Az interneten kutakodva találtunk erre a csodaszép helyre, amit nászutunk célpontjának terveztünk tavaly. Sajnos nem volt már szabad időpont, így már nászutunk tervezésekor lefoglaltuk a házassági évfordulónkra. Nagyon megérte!

Egy csodaszép "ékszerdobozban", egy mesebeli kert mélyén tölthettünk el egy felejthetetlen hétvégét.

Köszönjük a kedves fogadtatást, a kirándulási tippeket. Egy kis Esztergomban eltöltött városnézést követően rövid túrát tettünk Szentkúton keresztül a szurdokvölgybe. Meseszép hely.

Szombati nagy túránkhoz, mely az Apartmanból  vezetett el minket a Prédikálószékhez, majd a Rám-szakadékhoz és Dobogókőre meglehetősen elfáradtunk. Az egész héten tartó esőzés iszonyatosan megnehezítette túránkat, a látvány azonban kárpótolt mindenért!!! Igaz, Dobogókőn, 25 km után feladtuk a túrát, így a Zsivány-sziklákat nem tudtuk megnézni, de így is büszkék vagyunk magunkra. Másnak is ajánljuk ezt a túrát, de sok-sok vízzel és rengeteg szénhidráttal felszerelkezve induljon neki.

Lehet, hogy holnap a Pilis-tetőt kihagyjuk, de így legalább lesz miért visszatérni!

Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek, hogy másoknak is örömet szerezhessenek e meseszép helyen!!!

Iszonyú sokat dolgoznak e kis kertben, melyet látni, hogy örömmel tesznek, nemcsak saját maguk, hanem mások örömére is. Meseszép, és mi még a rózsákat nem is láttuk!!!

Köszönjük, hogy kiszakadhattunk a dolgos hétköznapokból. Hírét visszük az Eden Rose Apartmannak! Üdvözlettel:

Niki és Ottó

May 29, 2019

Nászutunk alkalmából utaztunk el Önökhöz. A célunk, hogy elbújjunk a világ elől és kipihenjük az elmúlt hónapokat, sikerült. Köszönjük a kedves fogadtatást, a finom reggelit. Sikerült kellemes hangulatban és szép gondolatokkal indítanunk a házas életünket! 

Nikolett és Gábor

May 23, 2019

Köszönjük a csodálatos házikót és vendéglátást. Hiába volt rövid az idő és a kedvezőtlen időjárás, mégis ez a mesebeli kis világ feltöltött minket új energiával. Szívünkbe zárva hazavisszük Pécsre! Köszönettel: 

Melinda és István

Pécsről

May 16, 2019

Köszönjük a kedvességüket az itt töltött három nap alatt. Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos a környezet, varázslatos a házikó! Nagyon elégedettek voltunk mind a kettő helyi étteremmel, illetve az Önöknél fogyasztott reggelik is páratlanok voltak. Reméljük, hogy a közeli jövőben is lesz még lehetőségünk visszatérni. Még egyszer köszönjük!

Brigi és Sanyi

Budapestről

May 11, 2019

Köszönjük, hogy itt lehettünk, csodás környezet, meseszép ház és kert és makulátlan tisztaság fogadott minket. A kedves házigazdákat nem utolsósorban említve. Kismamaként is teljesen el tudtam lazulni, pihenni. Az Önök által ajánliott kirándulóhelyek pedig tökéletesnek és gyógyító szépségűek és levegőjűek voltak. Nagyon köszönjük!

Kati és Péter

May 04, 2019

Köszönjük a meleg fogadtatást és a sok érdekes kirándulási lehetőséget. Imádtuk ezt a kis békés szigetet, ami a kezetek munkáját dícséri. Ez a kis rejtekhely valóban inkább a női lelket simogatja. DE! Ahogy mondtad: ha a nő boldog, a férfi is boldog!

A sok szép látnivalóból mi sikeresen megmásztuk a Boldog Özséb kilátót. Több pihenőt beiktatva, kicsit több mint 3 óra volt oda-vissza, ami 10 km volt. A Boldogasszony Kápolnát is megnéztük, ami jóval könnyebb terep volt és csodás volt a kilátás.

Kirándulásaink alkalmával Bozont mindig kikísért bennünket, mintha köszönt volna és várt vissza bennünket.

Mi már azt várjuk, mikor lesz lehetőségünk ide visszajönni!

Jó egészséget kívánunk, hogy minél tovább tudjátok az embereket boldoggá tenni ezzel a csodával. Engem sikerült elvarázsolni, többször sírva is fakadtam!

Imádtam minden másodpercét! Köszönjük!

Kati és Feri

April 27, 2019

Köszönjük szépen Önöknek, hogy ilyen lenyűgöző környezetben, bájos, szeretettel teli házikóban tölthettünk egy nagyon boldog hétvégét. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, mikor megérkeztünk, rögtön elkápráztatott bennünket a gyönyörű kert, a tündéri házikó a megannyi apró, finom részletével, a kézimunkákkal, az illatozó, szépséges élővirágokkal. A bőséges, finom reggelik után vidáman indultunk túráinkra, s feltöltődve, pihenten és boldogsággal térünk most haza, hogy mindig jó szívvel gondoljunk Önökre és az Eden Rose apartmanra.

Kívánjuk, hogy nagyon sokáig, egészségben tudják ezt a bensőséges vendéglátás folytatni!

Beáta és Péter

April 21, 2019

Csodás négy napot töltöttünk itt az Édenkertben, ebben a gyönyörű meseházikóban. Még szebbé tette élményeinket a kifinomult szépérzékkel berendezett házikó s a gyönyörű szép virágoskert, a csönd, a nyugalom. Mártika által készített házias reggeli, az ő általa sütött kalács és kenyér utánozhatatlan és nagyon finom. Mártika és Sándor szívélyes fogadtatása, nagyon jólesett és kedves volt, tisztán látszik, hogy nagyon szeretik a természetet és a virágokat, kedvesek az emberekkel, mindez az odaadás és kedvesség jó hatással volt ránk is ebben a rohanó világban.

Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Szívesen ajánljuk másoknak is ezt a helyet és szívesen visszatérünk még.

Köszönjük ezt az élményt Mártikának és Sándornak! 

Ocskó András és felesége, Krisztina

March 17, 2019

Köszönjük, hogy itt tölthettünk három szép napot, amely segített kizökkenni a mindennapok zaklatottságából. Feltöltődésünket nagyban segítette az az ízlésesen kialakított otthonos és barátságos környezet, amely az apartmanban és a kertben is körülvett bennünket. Külön köszönet azért a sok apró kellemes meglepetésért, figyelmességért, amely az Önök vendégszeretetét, igényességét tükrözi. Köszönettel: 

Mariann és Gábor

February 20, 2019

Köszönjük ezt a két csodálatos napot, amit Önöknél tölthettünk és élvezhettük a tiszta levegőt, napsütést. Külön köszönet a bőséges és finom reggelikért.

Máskor is szeretnénk visszatérni és élvezni a nyugalmat. Üdvözlettel: 

Krisztina és Dénes

February 14, 2019

Kedves Márta, Sándor, Bozont és Marci!

Boldogok vagyunk, hogy megismerhettük ezt a helyet: a kis vintage ékszerdobozt, a mesekert közepén! Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás volt ez a két nap, itt, a nyugalom szigetén. Imádtuk, hogy a házikó mindennel jól felszerelt, emiatt igazán otthonos és persze gyönyörű!

Bozont és Marci igazán tüneményesek és vendégszeretők, köszönjük nekik a kedves fogadtatást.

És persze köszönjük a házigazdáknak, hogy megálmodták az Eden Rose-t, reméljük, mihamarabb ismét élvezhetjük vendégszeretetüket!

Köszönettel és szeretettel:

Viki és Attila

Budapestről

January 08, 2019

Érkezéskor minden várakozásunkat felülmúló meghittség és nyugalom fogadott minket. Köszönjük szépen a bőséges és nagyon finom reggeliket és a páratlan vendéglátást.

Külön köszönet Bozontnak, hogy megsimogathattuk.

Jó volt elvonulni a világ zajától egy kis időre és élvezni a békességet, amit ez a hely sugároz magából.

Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhetünk.

 

Ui.: Köszönet a színezőkönyvért és, hogy kiástak minket a hóból.

Ramóna és Péter

Veszprémből

December 31, 2018

Kedves Házigazdák! Nagyon köszönünk mindent! Az omlós kuglófot, a forralt bort, a finom reggeliket a frissen sült kenyérrel.

A barátságos, kedves házban négy napot tölthettünk, ahol minden a kényelmünket és örömünket szolgálta. Az ablakon kinézve a madáretető vendégeinek, esténként pedig a kert karácsonyi fényeinek örülhettünk. Testet, lelket gyógyító béke és nyugalom. Köszönet érte!

Jó egészséget, sok erőt, boldogságot kívánunk az új esztendőben!

Szeretettel: 

Mária és Borisz

December 19, 2018

Köszönjük, hogy e varázslatos helyen tölthettünk pár napot. Már első pillantásra felülmúlta minden várakozásunkat.  A kifinomult ízlés, a harmónia, a romantika, a tisztaság és egy megfoghatatlan melegség, amit átjárja e házat.

Egyszerre sikerült felfedeznünk egy erdei kis házikó hangulatát és egy ötcsillagos szálloda kényelmét.

Kívánunk Önöknek a továbbiakban is sok sikert, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! Szeretettel 

Tamás és Nóra

Münchenből

December 11, 2018

Legnagyobb tiszteletem azoké, akik nem csak szépeket álmodnak, hanem meg is valósítják azokat. Lelkesítő példájukat igyekszem követni magam is, és azt kívánom, hogy minél többeket késztessenek a követésükre.

Egyebekben csatlakozom az előttem szólokhoz. Köszönök mindent. Jó egészséget, boldogságot kívánok egész életükre. Szeretettel 

Erika

December 08, 2018

Jó volt ismerősként érkezni Önökhöz ebbe a csinos kis házikóba. Újra sikerült kicsit feltöltődni a hétköznapi megpróbáltatásaink közepette. Köszönjük a sok finomságot és kedvességet. Gratulálunk a csodálatos karácsonyi dekorációhoz.

Sok erőt és jobb egészséget és Áldott karácsonyt kívánunk! Szeretettel, 

Zsanett és Matyi

November 10, 2018

Szeretnénk megköszönni ezt a pár mesés napot, amit az Eden Rose-ban eltölthettünk! A családias, meghitt légkör azonnal körülvett minket, ahogy beléptünk a "tündérbirodalomba". Minden apró részletben látszik, hogy szeretettel készült.

Bozi kutyus és Marci cica vendégszeretetét és barátságos fogadtatását sem szabad szó nélkül hagyni.

Még egyszer köszönjük, hogy pár napra is, de kizökkenhettünk a mindennapi kerékvágásból és feltöltődve, élményekkel telve térhetünk haza.

Reméljük hamarosan visszalátogathatunk az Eden Rose-ba! Szeretettel, 

Zsófi és Anti

October 30, 2018

Köszönjük a szép élményt! Gyönyörű a házikó! Minden nagyon szép és ötletes. Már várjuk, hogy újra itt lehessünk! Sok szeretettel: 

Kriszti és Péter

October 20, 2018

Köszönjük, hogy az ideút viszontagságait gyorsan elfeledtették velünk az itt fogadott csodálatos látványok sokasága, és az igényes berendezés nyújtotta kényelem élvezése! Minden elismerésünk az Önöké, hogy ezt megvalósították, hogy mások is részesülhessenek a békesség, a precízség, a tisztaság, a nyugalom, a puhaság, a kényelem, az ízlés, az összhang hihetetlen harmóniájában.

Isten gazdag áldását kívánjuk az életükre és egészségükre:

Andrea és Péter

Galambokról

October 18, 2018

Sokfelé jártunk  már az országban, de ez a hely igazi kis gyöngyszem. Nagyon jól éreztük magunkat, csodás helyet teremtettek a pihenni vágyóknak. Köszönjük a finom reggeliket és a kedves fogadtatást. Jó egészséget és sok-sok elégedett vendéget kívánunk!

Barbara és Géza

1 / 4

Please reload