Vendégeink tollából

Vendégvélemények

Kedves vendégeink 2014. májusától írhatnak a helyszínen Vendégkönyvünkbe. Ez idő óta az alábbi bejegyzéseket tették, amelyeket ezúton is köszönünk és mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kívánunk! Örömünkre szolgált, hogy megismerkedhettünk és reméljük, hogy visszatérő vendégeink lesznek!

August 19, 2020

A Szeretet, ami ebből a házból árad, a mi szívünket is átjárta. Nem csak a ház, hanem a környezet is tükrözi az Önök precizitását és jó ízlését. Úgy érezzük, Maguk csupa szív emberek. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennek a csodának mi is a részesei lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást, az útbaigazítást, a segítséget, a pici csokit a párnán, a finom bort, az isteni reggelit és a házi készítésű kenyeret. Nagyon jólesett nekünk ez a sok kis apró figyelmesség. Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

Kívánunk Önöknek jó egészséget és minden jót! Szeretettel: 

Niki és Gergő

August 17, 2020

Köszönjük szépen a kedves vendéglátást, a rendkívüli figyelmességet, segítőkészséget és vendégszeretetet. Az Eden Rose valóban teljes kikapcsolódást nyújt a vendégeknek egy csodaszép környezetben.

Sok vendéget kívánunk, amelyhez reméljük, hogy mi is hozzájárulunk azáltal, hogy  hírét visszük ennek a mesebeli házikónak és házigazdáinak. Üdvözlettel: 

Tímea és Gábor

Veszprémből

August 13, 2020

Szívből örülök, hogy erre a romantikus helyre találtam. Nemcsak a házikó, a kert, a fogadtatás, hanem a pilisi érintetlen környezet is 100%-ban hozzájárult ahhoz, hogy igazán csodálatosan teljen az évfordulónk.

Nagyon jól éreztük magunkat!

A csend és a nyzugalom segített egy kicsit kizökkenteni minket a mindennapi rohanásból. Köszönjük szépen a vendéglátást! 

Krisztina és Gábor

August 08, 2020

Köszönjük szépen ezt a csodálatos, pihentető hétvégét, amit itt tölthettünk. Teljesen elvarázsolt minket a hely, a romantikus hangulat. Nagyon finomak voltak a reggelik. Marci és Bozont társaságát kifejezetten élveztük. Reméljük, lesz még lehetőségünk ellátogatni ide. Köszönünk szépebn mindent! 

Kitti és Peti

August 01, 2020

Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy már negyedszer tölthettünk néhány napot ezen a csodálatos helyen. Bár a kert és az erdő mindig kicsit más arcát mutatta, az Önök vendégszeretete, a béke és nyugalom állandó,. Biztosan jövünk még (és ezúton is köszönöm anak a kedves ismeretlennek, aki lemondta a foglalását, esélyt adva nekünk, hogy itt tölthessünk pár napot.) 

Judit és Ádám

Budapestről

July 26, 2020

Csodás hangulatban telt ez a pár nap, amit itt tölthettünk. A kis ház, az udvar, az egész hely nyugalmat és szeretetet áraszt. Romantikázni és kikapcsolódni jöttünk és nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk szépen mindent! Reméljük, máskor is lesz alkalmunk eljönni. 

Melinda és Dávid

Münchenből

July 23, 2020

Gratulálunk a csodálatos édenkerthez és benne a meseházhoz. Köszönjük segítőkészségeteket és figyelmességeteket. Az elmúlt hónapok bezártsága után jó volt egy kicsit fellélegezni. A gyönyörű táj és környezet kárpótolt bennünket a karantén miatti lehangoltságért és reményt adott az újrakezdéshez. Kívánjuk, hogy Ti is jó egészségben élvezhessétek a vendéglátás örömeit. Bízunk benne, hogy találkozunk még!

Üdvözlettel: 

Anikó és Tibor

Alsónánáról

July 17, 2020

Amikor beteljesült az álmom és 4 gyerekes anyuka lettem, határtalanul boldog voltam, de egyúttal azt is éreztem, nem tudom milyen vágyam lehet még...

Most már tudom!!! Szeretnék minden évben visszajönni és ebben a "földi paradicsomban" eltölteni pár napot.

Tuti ez fog erőt adni a nehezebb napokon is, hogy van egy hely, ahol újra magamra tudok találni a legnehezebb karantén után is!

A Pilis, a Hilda cukrászda, de legfőképp a Márta és Sándor által megteremtett Éden mindent megér! A vendégszeretet, ami a falakból, a kertből sugárzik, csodás!!! Ajánlom mindenkinek, akinek a lelke kicsit megfáradt, vagy kicsit elvesztette önmagát a hétköznapi történésekben. Itt garantáltan - mind a főnixmadár - újra erőre kap!

Köszönjük (a lelkem és a testem is) ezt a csodát, és sok sikert, minden jót!

Hálás öleléssel:

Ui: külön köszönet Lilinek is!

Csilla

Kiskunfélegyházáról

July 13, 2020

Köszönjük a szíves vendéglátást, a gyönyörű, pedáns házikót és az "arborétum" kertet. Teljes feltöltődés volt ez a pár nap. Bónuszként Bozi kutyus kedvességét, kicsit pótolta a mi Zénónk hiányát.

Gratulálunk ehhez a kis földi paradicsomhoz. Reméljük, lesz még alkalmunk visszatérnui ebbe a nyugalom szigetébe!

Minden jót kívánunk! 

Edit és Tamás

Szombathelyről

July 09, 2020

Örülünk, hogy újra itt lehettünk pár év után. Mindig azt kapjuk, amire pont szükségünk van: nyugalmat és kedvességet. Aki ide eljön, fájó szívvel távozik, hiszen pár nap oly kevés. De bízunk abban, hogy újra és újra eljöhetünk feltöltődni ebben az aranyos kis házikóba és a meseszép kertbe, ahol a "gazdák" szeretetreméltóak és figyelmesek. A rohanó világban itt azt kaptuk, ami kell néha a lelkünknek és a testünknek egyaránt: A CSENDET. Reméljük, hamarosan visszatérünk, hogy minden évszakban megtapasztalhassuk ezt a szépséget!

Minden jót kedves Márta és Sándor! 

Anita és Laci

July 05, 2020

A jó ízlés, az igényesség, a figyelmesség: ez mind érzékelhető ebben a paradicsomban. A ház és környezetének bája magával ragadó. Aki nyugalomra és IGAZI vendégszeretetre vágyik, annak ajánljuk ezt a helyet. Jó volt itt lenni!

Mindent köszönünk a házigazdáknak! Szeretettel: 

Rozi és László

July 01, 2020

Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos és romantikus földi paradicsomnak. Az Eden Rose Apartman, az udvar, a Pilis közelsége, a hangulat, amely átjárja a kis házat, mind nyújt egyfajta nyugodt, lélekmelengető érzést, melyet csak az tud átélni, aki eljön ide.

Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig folytassák ezt, mert minél több embernek át kellene élnie azt, ami itt lakozik. Reméljük, még visszatérünk ide! Minden jót kívánunk: 

Anett és Miklós

June 27, 2020

Igazán köszönjük, hogy ilyen csodás környezetben tölthettük el ezt a pár napot! A ház és a kert minden szegletéből érezni a szeretettel beforgatott energiát. A reggeli jóga gyakorlások hihetetlen töltést adtak, hiszen ilyen nyugodt és harmonikus helyen ritkán adatik meg a lehetőség.

Köszönjük a biciklizéshez és a túrázáshoz adotlt útvonal-ötleteket, remekül éreztük magunkat.

Isteni volt a bor és a gyümölcs, és imádtuik az infraszaunát.

A Pilis biztosan egy szerelem marad számunkra, köszönhetően az Eden Rose-nak és Nektek.

Szívünk, minden szeretetével ajánlani fogjuk ismerősöknek, barátainknak. És persze reménykedünk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk. Addig is jó egészséget és ilyen kitartó lelkesedést kívánunk Nektek! Szeretettel:

Kitti és Peti

June 23, 2020

Ragyogó tisztaság, 5 csillagos szállodákban szokásos hófehér ágynemű, monogrammos puha, vastag, hófehér frottirtörölközők, csoki-, kávé- és teabekészítés, felszerelt teakonyha, gyönyörűen ápolt kert, hangulatos házikó... szóval minden adott a kényelmes, nyugalmas pihenéshez. Nagyon jó, hogy a szálláshelyen csak két vendég van, így a csend és nyugalom biztosított. A környék tele van látnivalóval, a Pilis-tetőről csodás a kilátás. Legközelebb több napra jövünk és kerékpárt is hozunk, mivel láttuk, hogy a környéken remek kerékpárutak vannak (igaz, hogy kell hozzá némi kondi!). Köszönet a házigazdáknak a kedvességért, vendégszeretetért.  Üdvözlettel: 

Zsuzsi és Tomi

Sopronból

June 20, 2020

Több mint egy éves vágyam teljesült: sikerült végre eljutnunk erre a kis szigetre, ami egy kis ékszerdobozhoz hasonlítható, a Házigazdák szeretetét csöpögteti bármihez nyúlunk, bármerre nézünk... A kert csodálatos, a rózsa illata a régi, nagymama kertjében lévő illatokat hozta elő... és sorolhatnám. Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk, és visszajövünk biztos még! Jó egészséget kívánunk: 

Márta és Feri

June 17, 2020

Köszönjük, hogy ezt a néhány napot ebben a kis földi paradicsomban tölthettünk! A rossz idő ellenére csodálatosan éreztükm magunkat. Hálásak vagyunk az apró figyelmességekért. Várjuk, hogy visszatérhessünk. Minden jót kívánunk, 

Adrien és Róbert

June 06, 2020

"Jól csak a szívével lát az ember..." olvassuk sokszor. Nos, ennek a gyönyörű helynek a kialakításában Önöket nyilvánvalóan a szív, a lélek vezette.

A jó dolgokra várni kell. Igazán megérte a várakozással töltött idő, az itt megélt boldog órákat.

Hálás szívvel köszönjük a vendéglátást: mesebeli ház, kifinomult ízléssel berendezve, királyi reggelik, ízletes bor, álomszép csipkék.. Nagy boldogsággal töltöttük itt házasságkötésünk 1. évfordulóját! Kívánunk Önöknek jó egészséget, hogy ilyen magas színvonalú ellátást tudjanak adni az ideérkező többi vendégnek is!

Sok szeretettel: 

Andrea és Róbert

Győrből

March 07, 2020

Köszönjük a fantasztikus vendéglátást. Csodás környezetben tölthettük el ezt a kora tavaszi hétvégét.

Nagyon jól éreztük magunkat. A kiváló felszereltségnek köszönhetően teljesen otthon éreztük magunkat.

A reggeli minden várakozásunkat felülmúlta. Még visszatérünk! 

Rita és Zoli

Szombathelyről

February 21, 2020

Ez volt az elképzelésünk...ami a Tietek, béke, csend, nyugalom, pihenés és ez a környezet, amit nagyszerűen sikerült kiviteleznetek.

A Pilis csak hab a tortán!

Ezt a szállást csak az tudja jól "csinálni", aki maga is tudja, mire vágyna!

Kívánjuk, hogy legyen hozzá sokáig erő, egészség és végtelen szeretet a szívükben!

Vissza szeretnénk jönni! 

Krisztina és János

December 14, 2019

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt feltöltődni a dolgos hétköznapo,k után. Igazán csodálatos itt minden. Köszönjük!

Erika és János (a fognyűvő)

December 07, 2019

Szívből köszönjük, hogy ilyen gondoskodással és figyelemmel várják a vendégeiket. Nagyon jól éreztük magunkat, elsőosztályú a vendégház, kívánjuk, hogy sok-sok vendég élvezhesse a vendégszeretetüket még hosszú éveken át!

Köszönettel: 

Veronika és András

November 30, 2019

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ebben a varázslatos kis meseházikóban. Csodás, igényes környezetben egy igazi béke szigete.

Feltöltődve, jó érzéssel megyünk haza. Nagyon köszönjük.

 

Ui.: Még visszatérünk, hogy a kertet és a tájat virágzás idején is megcsodálhassuk. 

Zsuzsi és Attila

Halásziból

December 03, 2019

Csodás két napot töltöttünk itt. Pihenésre vágytunk és ez maximálisan sikerült is. Élveztük minden pillanatát ebben a csodás házikóban. Feltöltődve, kipihenve megyünk haza és remélem, hogy jövőre találkozunk még.

Nagyon kíváncsi vagyok a kertre, amikor nem hólepel borítja, hanem pompáznak a rózsák.

Köszönjük a barátságos, közvetlen fogadtatást, amiben részesítettek bennünket.

Üdvözlettel

Kinga és Roland

Monorierdőről

December 05, 2019

Két napos pihenésre az Önök mesés vendégházát választottuk.

Ahogy Ön ezt már megfogalmazta, ahol a Nő jól érzi magát, ott a férfi is jól fogja. Én jól éreztem magam, így jött a papírforma: és a férjem is!

Köszönjük a kedves gondoskodását, az őszinte vendégszeretetét!

Szeretnénk még visszatérni és élvezni az itteni nyugalmat és a környék szépségét.

Köszönettel,

Ildikó és Csaba

November 05, 2019

Nagyon kellemes időt töltöttünk az apartmanban. Felszereltségében szuper ez a kis házikó! Minden reggel sikerült degeszre ennünk magunkat a finom reggelivel.

Csodás csend és csodás táj! 

Gergő és Réka

November 16, 2019

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Imádtuk a házat, a környéket. Felejthetetlen hat napot töltöttünk itt.

Minden jót kívánunk!

Zita és Laci

November 14, 2019

Csodálatos, amit Önök létrehoztak és gondoznak itt a Pilis szívében. A tökéletesen felszerelt kisház vintage stílusa egyszerűen csodálatos! Köszönjük, hogy ebben a gyönyörű környezetben pihenhettünk két napot, melyet fantasztikus barátainktól kaptunk. További sok sikert kívánunk!

Bízunk benne, hogy jövünk még Önökhöz! 

Evelin és Szabolcs

October 19, 2019

Köszönjük, hogy kaphattunk egy kis ízelítőt a környékből. Különösen szép így október közepén! Nagyon tetszett a ház, az udvar, Bozont kutyus nagyon kedves, barátságos kis szőrgombóc. Reméljük, még visszatérhetünk ide egy kicsit több időre is.

Köszönjük a kedves vendéglátást és a finom reggeliket. Üdvözlettel: 

Kriszti és Pityu

October 16, 2019

Egy csodálatos nyári nyaralás, majd téli születésnap után ősszel is fantasztikus napokat tölthettünk Önöknél. Köszönjük szépen, hogy itt ünnepelhettük meg a 15. házassági évfordulónkat. Nagyon jól éreztük magunkat! 

Zsanett és Matyi

Budapestről

October 10, 2019

Köszönjük, hogy immár 3. éve biztos, meleg pontot nyújtottak az újabb felfedezéseinkhez! Jövőre egy újabb kaland reményében sok szeretettel: 

Kati és Laci

Nagykanizsáról

October 05, 2019

Ez a hely olyan, mintha kinyitottunk volna egy szépen rajzolt színes mesekönyvet és a legszebb oldalára beléptünk volna! Itt vagyunk benne, egy olyan csodabirodalomban, ahol nincsen óra a falon, gondoljuk nem véletlenül . Megállt az idő és csak a csend és nyugalom vesz körül minket, ebben a romantikus, esztétikus környezetben. Mint egy mini időutazás, amire mindig emlékezni fogunk. Nagy feltöltődés volt ez a pár nap! Köszönettel, minden jót! 

Blanka és Zsolt

September 07, 2019

Nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes és hangulatos kis "ékszerdoboz"-ban pihenhettünk. Nagyon szép a kert, mindenhol érezhető az igényesség, az odafigyelés, a rengeteg munka azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Nagyon szépen köszönjük a vendégszeretetet, már azon gondolkozunk, hogy a családból kiket vagyis kinek ajánljuk, mert ezt mindenkinek élveznie kell!

Még egyszer köszönünk mindent, jó egészséget és sok vendéget kívánunk! Üdvözlettel:

Natasa és Péter

August 23, 2019

Nagyon köszönjük a felejthetetlen élményeket, melyeket magunkkal vihetünk a dolgos hétköznapokba. Mindazt, amit nem csak a Pilis, hanem maga a csodálatos kert, az egyedi házikó és a Ti vendégszeretetetek adott nekünk. Köszönjük, hogy itt tölthettük a nászutunkat, pusziljuk a lustaság-szakértőt (cicus) és a biztonsági őrt (kutyus), Nektek pedig jó egészséget és még további sok vendéget kívánunk!

A mielőbbi találkozásig (mindenképpen visszatérünk!), üdvözlettel:

Niki és Peti

Szegedről

August 17, 2019

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Kellemesen éreztük magunkat ebben a meseházban. Köszönet mindenért!

Jó erőt, egészséget és sok vendéget kívánunk! 

Icu és Laci

August 04, 2019

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Imádtuk a házat, a környéket, felejthetetlen hat napot töltöttünk itt. Minden jót kívánunk!

Zita és Laci

July 25, 2019

Egy igazi Paradicsom a Pilis szívében, a nyugalom szigete az Eden Rose Apartman.

Csak szuperlatívuszban tudnánk mesélni róla !!! Remekül éreztük magunkat, a kiszolgálás, a reggeli pazar.

Köszönjük, hogy itt lehettünk!

Rita és Csaba

Székesfehérvárról

1 / 4

Please reload

2098 Pilisszentkereszt Pilisszántói út 5.

​Telefon: +36/309824623

E-mail:   info@edenroseapartman.hu

  • Facebook Basic Black

© 2017 Eden Rose Apartman