top of page

Így érezték magukat a vendégeink:

Vendégvélemények

Kedves vendégeink 2014. májusától írhatnak a helyszínen Vendégkönyvünkbe. Ez idő óta az alábbi bejegyzéseket tették, amelyeket ezúton is köszönünk és mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kívánunk! Örömünkre szolgált, hogy megismerkedhettünk és reméljük, hogy visszatérő vendégeink lesznek!

Edina és Krisztián 

2022. november

Amikor foglaltunk még nem gondoltam, mennyire mesés helyre kerülünk. Ahogy Önnel a kis házba beléptünk, a szám tátva maradt és könny szökött a szemembe. Varázslatos, csodálatos, igazi otthon érzését nyújtja, amit a mindennapokban is szívesen éreznénk.

Szerelem-hely, szerelem-házikó, csoda, nyugalom és béke.

Köszönjük a Jó Istennek, hogy ideküldött minket! Gratulálunk! Szeretettel kívánunk minden jót Önöknek. 

Bea és András 

2022.október

Csodaszép két napot tölthettünk el az Eden Rose Apartmanban. Gyönyörű, varázslatos, nyugodt volt itt minden. A kert, al kis tóval igazán hangulatos. A reggelik fantasztikusak voltak, külön köszönet érte, kedves Márta. Kívánjuk, hogy még visszatérhessünk ide. Jó egészséget kívánunk Önöknek! Sok köszönettel.

Tekla és Márk

2022. szeptember

A pár napos kikapcsolódást házasságkötésünk alkalmából kaptuk ajándékba barátainktól. Amikor átadták, nem is sejtettük, milyen óriási ajándék volt Tőlük.

Boldogok vagyunk, hogy a nászutunkat Önöknél, egy ilyen festői szépségű környezetben tölthettük. Átjárt bennünket a nyugalom és a szeretet.

Csupán pár napot voltunk a Paradicsomban, azonban ez idő alatt teljesen feltöltődtünk. Eljutottunk a Trézsi-kúthoz és a Boldog Özséb kilátóhoz, ahonnan beláttuk a Pilist és a Duna egy kis részét.

Az Eden Rose név tökéletesen tükrözi az apartmant, egy igazi gyémánt a Pilis szívében.

Köszönjük szívélyes vendéglátásukat!

Ui.:Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer látogasson el erre a varázslatos helyre.

A jövőben szeretnénk még visszatérni Önökhöz.

Ildikó és Laci

2022. szeptember

Hatalmas tervekkel érkeztünk hozzátok, hogy majd túrázunk ezen a gyönyörű helyen és környékén, de aztán ebből nem lett semmi. Nem lett semmi, mert rájöttünk, hogy a rohanós hétköznapok után az, amire szükségünk van, azt nálatok mind megtaláljuk: romantikus, tiszta házikó, a levelek susogása, a tücskök ciripelése, a madarak, a kis mókus, Bozont, a szauna, a kényelmes ágy, a kedves házigazdák, a finom reggelik, a nyugalom. Csodálatos volt ez a pár nap (bár nagyon rövid), most pont ez hiányzott az életünkből! Köszönjük Nektek! Szeretnénk még visszajönni, akkor talán hosszabb időre, hogy a pihenés után felfedezzük ezt a gyönyörű tájat. Minden jót kívánunk! 

Anna és Patrick

2022. szeptember

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a szürke hétkoöznapokból kiszakadhattunk! A bájos, romantikus házban töltött idő igazi lelki feltöltődés volt számunkra; maga a táj varázslatos, a környéken lévő túraútvonalakon szerzett emlékeket sosem felejtjük; ahogy az itt eltöltött meghitt perceket sem! Köszönjük a lehetőséget és a kedves vendéglátást! A legjobbakat kívánjuk!

Anita és Gábor

2022. szeptember

Számunkra az igazi kikapcsolódáést és feltöltődést az erdő és a természet közelsége jelenti. Azt hiszem, hogy nem túlzok, ha azt állítom, hogy a házikó és a környezet minden elképzelésünket felülmúlta.

Házassági évfordulónk alkalmából keresve se találhattunk volna jobb és méltóbb helyet a pihenéshez, valamint feltöltődéshez. Nagyon hiányozni fognak a reggelek, amikor reggelink elfogyasztása közben a körtét falatozó kismadarakat figyelhettük, illetve a virágport begyűjtő méhecskékben gyönyörködhettünk. De ugyanígy hiányozni fognak Bozont látogatásai, a csend és a Pilis túraútvonalai is. 

Egy számunkra rendkívül fontos időszak előtt állunk, melyhez sikerült ebben a földi paradicsomban teljes mértékig erőt gyűjtenünk. A természet közelsége a kisház romantikájával és összkomfortjával a kikapcsolódás olyan szintjét nyújtja, amit receptre írnék fel midnenkinek!

Magdi és István

2022. augusztus

Csodálatos hetet töltöttünk el ebben a varázslatos környezetben. A csend, a nyugalom, a kedves fogadtatás, a makulátlan tisztaság, az ízlés, mind-mind hozzájárult, hogy igazán kipihenten térhessünk haza.

Márta és Ferenc

2022. augusztus

A "nyugalom szigete", a pilisszentkereszti "gyöngyszem"... a házikó, a kert a tóval, minden porcikájával a nyugalmat sugallja.

Nagyon szeretünk itt lenni, teljes a kikapcsolódásunk, köszönjük szépen! Az Önök kedvessége, "szíve" óriási, tényleg csak köszönet! Vissza fogunk térni, minket vonz ide valami.

Kívánunk jó egészséget, ekrőt ennek a csodálatos helynek a fenntartásához még nagyon sokáig!

N

Gabriella és Gergő

2022. augusztus

Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos pár napot, amit itt eltölthettünk. Igazáb mesébe illő a környezet. A kert egy igazi tündérkert, amelyben gyönyörű virágok és pillangók élnek. A ház nagyon kényelmes, tiszta és otthonos. A vendéglátók szeretettel és kedvességgel gondozzák a csodálatos kertet. A reggeli isteni finom volt minden egyes nap. Bozont pedig nagyon cuki!

Visegrádon voltunk bobozni és a Fellegvárban. Pilisszentkereszten a Dera-szurokban kirándultunk. Két nap esett és hűvös volt, de ennek ellenére nagyon jól kipihentük magunkat ebben a mesebeli erdei házikóban.

Nagyon sok látnivaló van még erre, biztosan vissza fogtunk jönni! 

N

István és felesége

2022. július

Két gondolat jut eszünkbe az itt töltött hét után. Az első: a köszönet! Igen, a köszönet, hogy az Úr ide vezérelt minket. Az Önök által telepített csodát megismerhettük. Örömmel érkeztünk meg s tapasztaltuk meg azt a gyönyörű helyet, amit mások boldogságának kiteljesüléséhez építettek. Nem lehet kifogást találni ebben a lakban. Sok helyen megfordultunk már, azonban ilyen szép környezetet, gondosan megválogatott, esztétikus, harmonikus lakosztályt most kaptunk először.

A második: a dícséret! Nagyon nagy dícséret jár Önöknek ezért a munkáért. A fogadtatás, a tapasztalatok átadása (kiránduló utak), a növények szetretete mind-mind az Önök kezét, szívét, lelkületét dícséri. Köszönjük szépen az itt töltött időt. Jó egészséget és kitartást kívánunk Önöknek.

Szandra és Gábor

2022. július

Az itt eltöltött idő alatt sikerült teljesen kiszakadnunk a hétköznapi mókuskerékből, lelassulni és átszellemülni. Szívből gratu,lálunk ehhez az ékszerdobozhoz, amit Önök létrehoztak. A vendégszeretet, a csodás ház, a lenyűgöző kert mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy az itt eltöltött idő felejthetetlenné váljon.

Köszönjük, hogy lehetőségünk volt Önöknél megszállni és a rengeteg segítő javaslatot, a környék programjait és látnivalóit illetően.

Kívánunk jó egészséget, hogy ezt a csodát még sokáig fenntarthassák és a rengeteg vendég mellett mi is visszatérhessünk.

Krisztina és Attila Felvidékről

2022. július

Mindig az volt az álmom, hogy erdő mellett, faházban pihenhessek. Páromnak köszönhetően teljesült a vágyam. Az itt eltöltött idő csodálatos volt, mindenféle szempontból. Gyönyörű a kert, a sok szép virág melengette a szívünket. Sok szép élménnyel indulunk haza. Köszönjük szépen a szíves vendéglátást. A reggelit külön köszönjük, nagyon finom volt minden.

Edina és Gyuri

2022. július

Arra, amit itt életünk át, nincsenek szavak... Amit Önöktől és a csodás Eden Rose apartmantól kaptunk, az felülmúlt minden elképzelést, pedig gyermekünk és vejünk - akik február 13-án írtak ebbe a könyvbe - elmesélték, hogy milyen csodában volt részük.

Szeretnénk megköszönni mindent, a vendégszeretetüket, a sok jó tanácsot, a legapróbb részletekig szívből jövő odafigyelést, törődést mutató, csodálatos Eden Rose-házacskát, ami maga a csoda! Talán a legjobban így fejezhetnénk ki: A PILIS ÉKSZERDOBOZA!

kívánunk Önöknek és családju minden tagjának tovább, Istentől megáldott, boldog, békés, szeretetben teljes napokat, éveket! Biztosan visszatérünk és másoknak is boldogan ajánljuk ezt a csodálatos lehetőséget!

Éva és Zsolt

2022. június

Pontosan ilyan kedves és szép hely, mint amilyennek a foglalás után vártam. Minden részlet és apróság át van gondolva, igazi kis fészek, ami kíváló hely a csendes pihenésre, feltöltődésre. Gratulálunk hozzá! Köszönjük a figyelmességet, a finom reggeliket, reméljük lesz még alkalmunk visszatérni hosszabb időre is.

Kitti  és Gábor 

2022. június

Köszönjük, hogy ezen a csodás helyen tölthettük el ezt a pár napot! A szállás és a hely gyönyörű, mindig örömmel fogunk visszagondolni rá! A továbbiakban is kívánunk sok erőt és egészséget a munkájukhoz, hogy ez a kivételes hely továbbra is fennmaradhasson!

Judit és Tamás

2022. június

Az interneten keresgélve találtunk rá erre a bámulatos, felüdítő szálláshelyre, melyet már otthonak éreztünk ittlétünk idejére. Négy csodás napot töltöttünk itt a Pilis kapujában, ebben a kis házban, melyben minden a ház asszonyának odafigyelését tükrözi, érezve azt, hogy szíve-lelke is itt lakozik. A kert szépségével nem tudtunk betelni, visszatérve egy-egy szeglethez újra és újra. Bebarangoltunk a Pilist, a Dera-szurdokot és a szántói sziklakápolnában találtunk menedéket az eső elől. OPáratlan, eddig sohasem látott élmény volt az eső és a továbaszáguldó felhők látványa a Boldogasszony kápolna előtti "teraszról". Köszönjük a kedves vendéglátást, a jó tanácsokat a virágok gondozásáról. Jó egészséget kívánunk és erőt ahhoz, hogy ezt a kertet és csodás környezetet minél több természetszerető megismerhesse.

Linda és Gábor Szolnokról

2022. június

Ismét csodálatos 4 napot töltöttünk ezen az édeni helyen! Csodásan éreztük magunkat, a reggeli isteni volt. Az idén végre feljutottunk a Pilis csúcsára is! Még visszatérünk!

Pálma és Péter 

2022. április

Köszönjük a csodás napokat, amit itt tölthettünk! Köszönjük szépen a kedves vendéglátást és figyelmességet! Nagyon boldogok voltunk itt a mesés házikóban! Reméljük még visszatérünk, visszatérhetünk!

Heni és Tomi

2022. április

Csodálatos hétvégét tölthettünk itt! A csipkés-rózsás házikó, a gyönyörű kert a panorámával, a nyugodt, csendes környezet mind segítettek abban, hogy a stresszes, zamos városi környezetből az ember itt teljesen megnyugodjon és kikapcsolódjon. Köszönjük, hogy ilyen csodás helyet houtak létre az Eden Rose-zal!

Kati és Feri Gödről

2022. április

2019. májusában voltunk itt először és a benyomásunk és véleményünk mit sem változott. Most negyedik alkalommal volt részünk ebben a kellemes és nyugodt hétvégében. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de így is jól éreztük magunkat. Lehetőségünk volt hosszú beszélgetésekre, ami a mai rohanó világban egyre jobban hiányzik. Remélem, hogy mihamarabb jöhetünk ebbe a kis csodaházikóba! Jó egészséget kívánunk munkátokhoz és még egyszer köszönünk szépen mindent.

Inci és Nándi Dévavényáról

2022. március

Köszönjük szépen a vendéglátást! Minden fantasztikus volt, a reggelik, al mesebeli házikó, a kedvességük! Nagyon rülünk, hogy az Eden Rose-t választottuk, hogy megünnepeljük a házasságunk 1. évfordulóját. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk visszatérni Önökhöz!

Judit és Robi

2022. március

Nagyon örülünk, hogy pár napot eltölthettünk ebben a páratlanul csodás, kis romantikus vendégházban. 100 %-ig elégedettek vagyunk a ház minden kis zugával és a vendéglátóinkkal is. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ellátogatunk még ide, és nem csak két éjszakára. Szívem szerint vinném magammal ezt a kis "kunyhót"!

Alexa és Szabolcs

2022. március

Köszönjük szépen a hibátlan vendéglátást. Csodaszép ékszerdobozt varázsoltak a házikóból. Szuper volt ebben a csendben és nyugalomban eltölteni ezt a pár napot is. Minden jót és sok vendéget kívánunk!

Vivien és István

2022. március

Köszönjük az itt töltött 3 napot, a vendéglátást és a kedvességet. Csodálatos az apartman és a környezet is. Pihenni vonultunk el al mindennapok pörgéséből és rohanásából és ez itt meg is valósult. Jó szívvel fogjuk ajánlani barátoknak, ismerősöknek.

Kitti és Fecó

2022. március

Köszönjük a csodás vendéglátást! Csodálatos volt ez a pár nap, amit Önöknél tölthettünk. Gyönyörű környezet és apartman, ahol az ember szívesen elbújik a világ elől! Nagyon jól éreztük magunkat, még biztosan visszatérünk!

Regina és László

2022. február 

Köszönjük, hogy Önöknél lehettünk és kapcsolódhattunk ki először "hárman", ugyanis várandós p-árommal ez az első kikapcsolódásunk, mióta megtudtuk az örömhírt. Magasan ez a hely a legszínvonalasabb és legkedvesebb, ahol eddig voltunk. Köszönjük a szívből jövő fogadtatást, a túra-ajánlókat is. Szombaton megtörtént a leánykérés is, melyhez Önök is hozzájárultak a bekészített pezsgővel és rózsával. Egyszerűen szuper volt!

Mónika és Béla

2022. február 

Hálásan köszönjük az itt töltött napokat, a vendégszeretet, kedvességet! Szívesen visszatérünk erre a csodaszép helyre! Meleg szívvel ajánljuk minden kedves ismerősünknek!

Alexandra és Raffael

2022. február 

Csodálatos volt ez a pár nap, amit Önöknél töltöttünk! Gyönyörű környezetben, egy igazi kis földi Paradicsom az Eden Rose Apartman! A rweggelik változatosak és isteni finomak voltak! Nagyon jól éreztük magunkat és teljesen feltöltődtünk! Nagyon szépen köszönünk mindent, még biztosan visszatérünk!

Eszter és Laci 

2022. február 

Távozásunkkor ígértem, hogy az elektronikus vendégkönyv bejegyzései közé szeretnénk megosztani gondolatainkat.

 

Még egyszer szeretnénk megköszönni az Eden Rose-ban töltött napokat!

 

Házasságkötésünket követően kikapcsolódásra, nyugalomra vágyva bukkantunk a Pilisben megbúvó kis ékkőre, az Eden Rose-ra. Már az érkezést megelőzően érezhető volt a házigazdák gondos odafigyelése.

Idegenforgalmi területén dolgozóként arra törekszünk, hogy azt nyújtsuk a vendégnek amit vár,  ha még ezen felül tudunk adni, akkor vagyunk igazán sikeresek. Vendégként, mi is ezt éltük meg! 

Csendes és harmonikus környezet, természetszetközeli élmények, apró kedvességek sora. Egyik kedvenc emlékünk amikor egy reggel, plédbe burkolózva, forró tea mellett a teraszról figyeltük a madáretetőben sürgölődő apró erdei barátok sokaságát. 

Kedves Márta! Szívből örülünk, hogy rátaláltunk erre a mesebeli kis házikóra! Várjuk, hogy ismét ellátogassunk a Pilisbe és hát hova máshova mehetnénk, mint az Eden Rose-ba.

Addig is minden jót kívánunk,

Kitti és Peti Bakonykisfaludról  

2022. január

Egy mesebeli hétvégét volt szerencsénk itt tölteni. Passzív pihenésre vágytunk, de elmentünk egy kis túrára a hátsó kaputól indulva. Láttunk őzet és nyuszit, sétáltunk amig elég hideg nem lett. A milliő és a hangulat egyszerűen csodálatos. Köszönjük a lehetőséget, nagyon elégedettek voltunk!

Ui: A reggeli isteni volt mindkét nap. Az Emmában Rezső vérbeli vendéglátó, amiből mostanság kevéssel találkozik az ember.

Szívesen jövünk legközelebb is és ajánljuk mindenkinek!

Tímea és Misi Nyíregyházáról 

2022. január

A férjem 50. születésnapjára....

"Kedves Házigazdáink,

...ez itt a "Boldogság szigete...Van egy hely e rohanó világban,

Pár ember vissza-visszatér ide.

Szívükben szeretet, lelkükben béke,

Ez itt a boldogság szigete.

Mindegyikük máshogy érez,

És máshogy lát dolgokat,

De mindegyikük érzi azt,

Hogy itt, e helyen az élete boldogabb..."

Köszönjük a kedves vendéglátást. További sok sikert és jó egészséget kívánunk.

Ui.: Az Emma Vendéglő kihagyhatatlan ajánlata a szarvascomb vadasan knédlivel. Előtte unicum  és a vacsorához száraz vörösbor!

Bogi és Ati 

2021. december

Először jártunk Önöknél az Eden Rose Apartmanban, de biztos, hogy nem utoljára. Csodálatos a környezet, az apartman, a kert,  valamint a reggelik is fantasztikusan finomak. Gratulálunk Önöknek, hiszen minden apróüságban érezhető a szeretet, és hogy szívből fogadják a vendégeiket. Nagyon szépen köszönünk mindent, visszatérünk még! Kellemes ünnepeket kívánunk!  

Emma és László

2021. december

Ez a hétvége egy születésnapi ajándék volt a férjemnek, és azt hiszem, ennél szebbre nem is sikeredhetett volna!!!

A kertjük, a házikó, a finom házias ízek, vendégszeretetük és kedvességük az eddigi szálláshelyeink legjobbikává tette az Eden Rose-t!!!

A panoráma csodálatos! A részletekre is kiterjedő figyelmüket (távcső, termosz, hátizsák, térkép, részletes helyi ismertetők, könyvek, kártyák, színező...) nagyon szépen köszönjük!

A házikó bája, egyszerűsége, tisztasága igazán meghitté tette számunkra az itt töltött órákat.

Nagyon szeretnénk még visszajönni Önökhöz, más évszakokban is, úgy gondolom minden alkalom más miatt lenne különleges!

Nagyon jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok erőt kívánok Önöknek, hogy minél több vendégnek sikerüljön eljutni ide, ebbe a kis ékszerdobozba!!! Gyógyító tud lenni a mai világban!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk Önöknek és családjuknak is. A viszontlátásra! 

Johanna és Ágoston

2021. december

Megint kellemes napokat töltöttünk itt és nagy szerencsénk volt az időjárással: két szép napos napot fogtunk ki. A forralt bor meg szívet melengető volt! Az Eden Rose télen is szép, bár a tavaszi birsalmafa-virágzás mindent visz! Reméljük, hogy még visszatérhetünk!

Kriszti és Balázs

2021. november 

Ugyan csak 2 éjszakát tö,ltöttünk ebben a csodás kis  mesekuckóban, de így is szuperül éreztük magunkat! Gyönyörű a kert, rendkívül igényes a házikó, az előtérben lévő fenyő/boróka illat pedig igazán lélekmelengető volt. Köszönjük az isteni forralt bort! Egészen biztosan visszatérünk még és hírét visszük az Eden Rose-nak! Jó egészséget és minden jót kívánunk!

Erika és Péter

2021. november 

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, a csodálatos reggeliket. Gyönyörű a ház, a kert és a mesebeli környezet. Nagyon fog hiányozni ez a mesebeli hangulat, amit a "mézeskalács" házikóban éreztünk. Köszönünk mindent. Üdvözöljük Bozontot és Marcit is! 

Szandra és Dávid

2021. november 

Köszönjük a kedves vendéglátást! A kisház, a kert és a környezet egyaránt lenyűgöző! A képek nem tudják visszaadni az élményt! A ház felszereltsége és a reggeli színvonala is tökéletes. Bármikor szívesen visszatérnénk, akár hosszabb időre is! Minden szépet és jót kívánunk.

Andi és Gábor

2021. november 

Köszönjük a szíves vendéglátást. Imádtuk minden percét, imádtuk al kisházat, a kertet és persze Marcit és Bozontot!

Magdi és Gábor

2021.október 

Igaz, csak 3 nap - 2 éjszakát tölthettünk Pilisszentkereszten az Eden Rose-ban, de a rövid idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A szállás egy kis ékszerdoboz, gyönyörű, őszi környezetben. Köszönjük a mindenre kiterjedő vendéglátást (Bozontét is), a "túrafelszerelést", a finom reggeliket, kü.lönösen az inyenc birskörtés rétest! Jó egészséget, minden jót kívánunk!

Ui. Gratulálunk a Titokzatos Pilisszentkereszt-ben végzett alkotómunkához! 

Zsanett és Matyi

2021.október 

Negyedik alkalommal  jöttünk, és ismét csodálatos napokat töltöttünk itt. Már második alkalommal ünnepeltük itt a házassági évfordulónkat. Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást és gondoskodást! Örömmel jövünk legközelebb is! Köszönettel: 

Kecskésék Tordasról

2021.október 

 Köszönjük, hogy immár második alkalommal tölthettünk el pár napot ebben a pilisi meseházban! Mikor először itt voltunk, még jegyesek sem voltunk, mostanra viszont az 1. házassági évfordulónkat tölthettük itt. Köszönjük a rengeteg finomságot, figyelmességet és kedvességet. Reméljük, hogy még sokszor visszatérünk! Ui.: Öleljük Marci cicát és Bozontot!

Edit  és Laci 

2021.október 

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy eltölthettük itt néhány napot. A ház és a kert mesébe illő, magunknak is ilyet képzelnénk el. A reggelik nagyon finomak és bőségesek voltak. A szállást ajánlani fogjuk a barátainknak. Minden szépet és jót kívánunk! 

Kriszta és Laci 

2021.szeptember 

Köszönjük szépen a szíves vendéglátást, a nagyszerű reggeliket és azt - ami elég ritka -, hogy a megadott paramétereknek nem hogy megfelelt, de teljes mértékben felülmúlta ez a csodás kis lak. A modern felszerelés, a gyönyörű faépület, csipkék, vintage stílus...egyszerűen csodálatos. Köszönjük szépen! 

Hella és Attila 

2021.szeptember 

A Biblia által is leírt Édenről olyan kép él bennünk, amely szerint, ha valaki ebben a kertben járt (élt), az el sem akart onnan menni, vagy legalábbis biztosan visszavágyott... valahogy így vagyunk mi is az Eden Rose-zal!

Kati és Laci 

2021.szeptember 

Ismét köszönjük (immár 4. alkalommal), hogy ezen a gyönyörű tájon belül biztosították a fix pontot... Azt hisszük, ez volt az eddigi itt-tartózkodásunk legintenzívebb, legizgalmasabb, kalandokkal teli pár napja! Igazi feltöltődés volt! - egy gyönyörű indián nyárral, kilométerekkel, sziklákkal, szarvasbőgéssel... Reméljük, jövőre ugyanitt!

Sok szeretettel

Kati és Laci 

Bettina és Gábor 

2021.augusztus 

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos egy hetet. Nagyon jól éreztük magunkat, ez a csend és nyugalom nagyon jó. A táj és a ház valami csodás! Köszönjük, hogy itt lehetünk és az apró figyelmességet. Minden jót kívánunk Önöknek.

Éva és Gábor

2021.augusztus 

Vasárnap reggel van, gyönyörű napsütés és itt a hátsó kis kertben fogalmazzuk meg az elmúlt 5 nap (teljes nap) emlékeiből a legfontosabbakat, az élményeinket.

1. A vendéglátás maximális, kedvesség, figyelmesség, ami mégsem tolakodó és ez nagyon fontos.

2. Kedden a Pilis hegyet jártuk körbe. Pilisszántó - Boldogasszony Kápolna, Leány- és Legénybarlang, Simon halála (ami számomra igen nehéz feladat volt), majd a Pilis-tetőn végighaladva a Boldog Özséb kilátónél csodáltuk meg a körpanorámát, majd a panorámaúton lefelé haladva, a Piros földek mentén értünk vissza.

3. Szerda: Autós -túra állomások:  Dobogókő, Pilismarót, Esztergom, Dömös, Visegrád, Szentendre és vissza.

4. Csütörtök: Spartacus-ösvény - Apátkuti völgy. Az út első része a hegyeken át vezetett és az Apátkúti vadászházban ebédeltünk, kapros vadmalaclevest. Itt elkezdett esni az eső és a személyzet két kukászsákkal (amit ránk szabtak esőkabátként) kisegített bennünket. Az út visszafelé így az esőben igen "érdekes" volt. Legalább 12-szer átkeltünk a patakon és az út így nagyon csúszós volt, de élményekkel teli.

5. Péntek: Dera-patak szurdokvölgye. Rövid, de annál látványosabb túra.

6. Szombat: Klastrom-kert, Vaskapu-szikla (ide csak Gábor ment fel), Ördöglyuk, Római út, Zsivány-sziklák és vissza az országos kék útvonalon.

7....és most vasárnap, majdnem 80 km után, sok fotó, és videó birtokában elmondhatjuk, hogy jóleső fáradtsággal, temérdek élménnyel gazdagodva megyünk haza.

Minden nap jó érzés volt ide visszajönni és jól pihenve újrakezdeni a következő napot. Kívánunk mindenkinek élményekkel teli kikapcsolódást és köszönjük a vendéglátást!

Ui. Szilveszterkor újra jövünk!

Lívia és Gábor  

2021.augusztus 

Csakis ismételni lehet az előttünk már leírt dicsérő véleményeket...!

Az itt eltöltött 4 éjszaka maga volt a pihentető feltöltődés a zajos hétköznapok után. A kert egyszerűen fantasztikus a benne élő kis rovatokkal, lepkékkel, madarakkal együtt. Marci és Bozont csak fokozza a hely báját és igazi cukiság-bombák!

Szívből gratulálunk az itt kialakított, profizmussal és igényességgel teli környezethez!!! A házikó a kerttel, a panorámával és a kedvességgel, ami körülveszi tényleg egy csodálatos kiindulópont a Pilis ezerarcú túráihoz. 

További sok kreativitást, energiát és természetesen kicsattanó egészséget kívánunk! Köszönet mindenért! Még találkozunk...

Györgyi és Laci 

2021.augusztus 

Gyermekeinktől kaptuk ezt a két csodás napot a Ti vendégházatokba! Köszönjük, hogy ilyen "édent" alakítottatok ki, amiben feltöltődni, ellazulni, pihenni, inspirálódni lehet! Méltó hely a nevéhez és ezt Nektek lehet megköszönni. Minden nm-en a szeretetteljes tudatos, folyamatos munka tükröződése! Nagyon jó kiindulópontja a környék csodálatos helyeinek bejárásához és jó ide visszatérni, megpihenni.

Meg kell említenem még a FINOM, TARTALMAS, VÁLTOZATOS reggeliket is, ami szemnek, szájnak ingere volt! Valóban egy olyan helyet valósítottatok meg, ahol teljesen el tud vonulni, aki szeretne, mégis családias légkört teremtettetek azzal, hogy a gondoskodó szeretetek körbeveszi az itt pihenőket. Kívánjuk, hogy sokan átéljék még azh ittlét örömét és Nektek sok-sok pillanatot, amiben ezt a teljességet megélhetitek. Szeretettel: 

Judit és Balázs

2021.július 

Az évnek ez a pár napja mindig nagy hangsúlyt kapott az életünkben, hiszen szülinap, házassági évforduló szinte egybeesik. Tudtam, hogy a férjem most is valami méltó helyet keresett az ünneplésre, de minden álmomat felülmúlta, ami fogadott bennünket. Elég, ha annyit mondok, évek óta dédelgetett álmaink jöttek szembe velünk a leendő otthonunkat illetően...

Köszönjük azt a figyelmességet, amivel elhalmoztak minket, mintha nem is vendéglátó helyre jöttünk volna, hanem rokonokhoz. A két kis négylábú is osztozott ebben a fogadásban, mintha régi ismerőseink lennének. A ház küllemében, kialakításában, technikai értelemben a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel, a kert pedig felejthetetlen emlékeinket még tovább gyarapította. Ha több időm van, megszámolom, hányféle virág van. Hálásan köszönjük ezt a pár napot! 

Boglárka és Lénárd 

2021.július 

Köszönjük szépen, hogy ilyen gyönyörű környezetben tölthettük nyaralásunkat. Csodálatos a kert, Marci és Bozont pedig tündériek. Jólesett a figyelmessége az étkezéssel kapcsolatban is. Kívánjuk, hogy sok vendégük legyen és ők is érezzék olyan jól magunkat, mint mi. 

Dóra és Árpi 

2021.július 

Egy teljes hetet tölthettünk el itt, ebben a kis "édenkertben". A környezet, a természetközeliség, a ház berendezése, mind-mind hozzájárult a pihenésünkhöz, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Úgy gondoljuk, feltöltődve, egyfajta nyugalommal a szívünkben térhetünk haza. Köszönjük a finom reggeliket, a tanácsokat.

Reméljük, még nagyon sokáig tud működni ez a hely, hiszen ezt mindenkinek ki kell próbálni. Köszönettel.

Csilla

2021.június 

Csak ismételni tudom magam 2021. júniusához képest. Az Eden Rose Apartman továbbra is olyan, mint egy földi Paradicsom. Virág, madárcsicsergés, napsütés és nyugalom!

A környékbeli hegyek örökre a szívem csücskei lesznek, séta/mászás közben kitisztulnak a gondolatok, és az Önök mesebeli házikójában az ember nyomban új erőre kap és szárnyalásba kezd a lelke!

Köszönöm a mesés 3 éjszakát, és kívánom, még nagyon sok vendégnek okozzanak feledhetetlen élményt. Köszönöm és kívánok sok erőt és jó egészséget a továbbiakra is!

Zsuzsa és Balázs

2021.június 

Csodálatos környezetben tölthettünk el egy pár napot. Szavakkal nem lehet leírni ezt a szépséget, ezt látni kell. Hála és köszönet! 

Sára és Matyi 

2021.június 

Ilyen környezetben felkelni, akárcsak 2 reggelen is, azt hiszem, sokunk nevében mondom, felejthetetlen élmény. A házikó berendezése és hangulata új ötleteket ésé inspirációt adott a saját otthonukkal kapcsolatban. Bárcsak minden vendéglátó helyen Önökhöz hasonló emberek fogadnának! Egy kis eldugott Paradicsomot találtunk itt, amire mindig mosollyal és teli szívvel fogunk és tudunk visszagondolni. További sok kitartást kívánunk Önöknek, Marcinak és Bozontnak pedig végtelen hasisimit és fülvakarást! Hálásan és mindent köszönve:

Ibolya és József

2021. május

Amikor megérkeztünk, azt mondtam Mártának, hogy olyan még nem volt, hogy mi egy szálláshelyre visszamentünk volna, pedig már 25 éve "járjuk az országot." Most már nem vagyok biztos benne, hogy ez így is marad!

Egész egyszerűen minden tetszett, de a házigazda vendégszeretete, figyelmessége családiassá tette a légkört az első perctől. Kiemelnénk még a szállás felszereltségét, kis túlzással egy szál fogkefével ide lehet jönni, mert itt minden van. Továbbá a csodálatos "botanikus kertet", ami körülveszi a házat, és a reggeliket, ami jókedvre hangolt minden nap.

A tágabb környezet, a Pilis szépsége is nagyon megfogott bennünket, sikerült kellemesen elfáradni a túrák során. A kilátás a Fekete-kőről (az esztergomi bazilika kupolája is látszott), a Vaskapu-szikla látványa közvetlen közelről feledhetetlen élmény számunkra. Köszönjóük! 

Rozi és László

2021. május

Második alkalommal voltunk itt. Most sem csalódtunk! A fogadtatás, a környezet szépsége, ja és a csodás reggelik feledhetetlenek! Amint tudunk egy kis időt szakítani a mindennapokból, jövünk!

Dóri és Bence 

2021. május

Különleges helyet kerestem egy különleges alkalomhoz. Megérkezésünkor szavakat sem találtunk, minden képzeletünket felülmúlta ez a bájos, mesébe illő csoda. Nemcsak a hely szépsége varázsolt el bennünket, hanem vendéglátóink figyelmessége és segítőkészsége is. Nagyon hálásak vagyunk, meleg szívvel fogunk visszagondolni az itt töltötte időre. És ami a legfontosabb: IGENT MONDOTT!!! 

Johanna és Dávid

2020. október 

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást és a nyugalmat! Biztos, hogy visszajövünk még, hogy többet gyönyörködjünk a kertben, ha melegebb lesz kicsit. Jól jött a termosz és a hárizsák, amikor a közelben turáztunk Pilisszentlélek és Dobogókő körül. Szuper a sok kis apróság, ami kényelmessé teszi az ittlétet, papucs, köntös, kévéfőző, teljesen otthon éreztük magunkat. Viszlát legközelebb.

Attila és Hella 

2020. október 

Kedves Vendégek! Ha olvasgatjátok a sok jó, szép és igaz  véleményt a vendégkönyvben, akkor hiteles képet kaphattok az itt töltött napokról. De most még álljon itt egy tipp: kérjetek reggelit!

Mi visszatérő vendégként most először tettük meg, és ugyanaz a gondos tervezés, elkészítés, kivitelezés, minőségi alapanyagokból összeállított finom, harmonikus ízek kényeztettek minket, mint a vendéglátás többi területén.

Kedves Márta és Sándor!

Olvashatjátok, mit "ígértünk" a jövőbeli vendégeknek - mi így éltük meg. Kívánjuk, hogy másokat is hasonló módon kényeztessétek, ezzel is növelve bennünk és a világban a harmóniát. Itt minden adott hozzá! Köszönjük!

Veronka és Mihály 

Sárszentágotáról

2020. október 

Látogatásunk története visszanyúlik az előző év őszére, mikor egy délután az Interneten böngészve rábukkantunk az Eden Rose-ról szóló képekre. Számomra szerelem volt első látásra a hely! A férjem pedig meglepett karácsonyra itt eltöltött hosszú hétvégi lehetőségekkel. Májusban érkeztünk volna, de az sajnos a COVID miatt elmaradt. Most itt vagyunk és azt kell mondanom, hogy nem csalódtunk: a látvány mindent felülmúl! Mesebeli házikó, gyönyörű ízléssel berendezve (rengeteg képet készített róla, minden kis apró szegletéről!), Csodálatos kert (bármelyik arborétummal felveszi a versenyt!) És gyönyörű panoráma. Meseszép minden! Nyugalom, béke, csend, teljes kényelem, mi kell még? Köszönjük a háziasszony kedvességét, az apró figyelmességeket! A rossz idő alatt jól éreztük magunkat ebben a földi Paradicsomban. Köszönettel és minden jót kívánva: 

Julianna és Gábor  

2020. szeptember 25. 

Maps lapon böngészve találtunk rá az Önök varázslatos kuckójára. A honlapon pozitiv töltésű gondolatok, fényképek elvarázsoltak bennünket, s ezért úgy döntöttünk, hogy örömmel töltenénk ezen a helyen pár napot. Megérzésünk nem csalt, mert egy mesébe illő környezetben pihenhettünk, csodálatosan gondozott, tündéri kerttel körülvett, s rendkívül hangulatosan berendezett "éden" házikóban, távol a város zajától. Nagyszerű kirándulásokat tettünk, s a támogató ötletekért hálásak vagyunk!

Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, a változatos, bőséges, ízletes reggeliket, nagyon jól éreztük magunkat!

Kívánunk Önöknek jó egészséget, s minden napra vendéget!

Reméljük, jövőre újra lehetőségünk lesz ebben a gyönyörű, harmóniát, békét, szeretetet sugárzó környezetbe visszatérnünk.

Henriett és Ákos

Veszprémből

2020. szeptember 18.

Ebben a rohanó világban egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vágyunk. CSODÁT KAPTUNK! Házassági évfordulónk alkalmából választottuk az Eden Rose-t. Az a szeretet, odafigyelés, ami fogadott bennünket, már az gyönyörű időtöltést ígért számunkra. A házikó berendezése, hangulata, a csodás kert, az isteni reggelik mind hozzájárultak, hogy felejthetetlenné és varázslatossá tegyék évfordulónkat!

Biztosan visszatérünk még a CSODÁÉRT!

Köszönjük! 

 

Edina és János

Szegedről

2020. szeptember 9.

Köszönjük szépen, hogy ezt a pár napot itt tölthettük. Csodás meseházikó, romantikus kert, csend, maga a Paradicsom. Reméljük, lesz még alkalmunk visszatérni ide, de az biztos, hogy mesélni fogunk róla, és nagyon jó szívvel fogjuk ajánlani másoknak is, ahogyx nekünk is tették.

Jó egészséget sé minden jót kívánunk! 

 

Henrietta és Balázs

Skóciából

2020. augusztus

Köszönjük, ezt a felejthetetlen élményt és hogy itt tölthettük csöndben, ebben a csodálatosan szép környezetben a mini nászútunkat. Az apró kis részletek, az odafigyelés, ahogy fogadtak, igazán egyedi és különleges, ami sokáig bennünk fog maradni.  Kívánjuk Önöknek, hogy még több vendéget kápráztassanak el, ejtsenek szerelembe az Önök csodaszép szállásával, kertjével. Köszönjük a bizalmat Önöktől, hogy 2 napon át igénybe vehettük a kis ház szolgáltatásait. A szauna nagyon jó ötlet, főleg lerelaxálni egy menetelős nap után. Ha újra Magyarországon járunk, mindenképpen vissza szeretnénk térni és újra átélni ezt a csodálatos pár napot. Önöknek is minden jót kívánunk!

 

Márta és Szilvi

2020. augusztus

Véletlenül csöppentünk ebbe a földi Paradicsomba. Bár az eső nem kímélt bennünket, ennek ellenére "hazagyalogoltunk" Dobogókőről és nem bántuk meg!

Jó egészséget kívánunk és sok vendéget, nekik pedig jó időt!

Szeretettel: 

 

Reni és Tomi

2020. augusztus

Köszönjük a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat ebben a csendes, nyugodt környezetben. Igazi kis gyöngyszem ez a hely itt a Pilisben. A kert és a kis ház is nagyon szép. A reggeli nagyon finom volt és bőséges. Bárki látogat el Önökhöz, biztosan pozítivan fog csalódni, hisz mindent megtalál, ami a kikapcsolódáshoz kell és hogy jól érezze magát itt ebben a festői környezetben!

Még egyszer nagyon köszönjük! 

 

Márti és Bence

2020. augusztus 27.

agyon köszönjük, hogy létrehozták ezt a kis házikót itt a Pilisben. Régi vágyunk teljesült azzal, hogy most itt lehettünk. Tökéletes hely a kikapcsolódásra.

Csodás érzés volt minden reggel kint ülni a teraszon és gyönyörködni a tájban és a szép, gondozott kertben. Ezek után nagyon nehéz lesz visszamenni a városba.

Köszönjük Önöknek ezt az élményt és a vendégszeretetüket.

Üdvözlettel: 

 

Viki és Krisztián

2020. augusztus 23

Hálás szívvel fogunk visszagondolni az itt eltöltött napokra. Kicsit fájó szívvel is hagyjuk itt ezt a gyönyörű helyet a házikóval és annak minden zugával. Az itt eltöltött idő alatt tényleg egy kis édenkertbe cseppentünk, melyért nagyon hálásak vagyunk és sok erőt ad a következő dolgot hétköznapokra. Szeretnénk még visszatérni, hiszen ezzel a házzal a meleg vendégszerető gondoskodással, amelyet Önöktől kaptunk, nem lehet betelni. Köszönjük!! Minden jót kívánunk Maguknak és reméljük, jövőre találkozunk!

Üdvözlettel és hálás köszönettel: 

 

Niki és Gergő

2020. augusztus 20.

A Szeretet, ami ebből a házból árad, a mi szívünket is átjárta. Nem csak a ház, hanem a környezet is tükrözi az Önök precizitását és jó ízlését. Úgy érezzük, Maguk csupa szív emberek. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennek a csodának mi is a részesei lehettünk. Köszönjük a meleg fogadtatást, az útbaigazítást, a segítséget, a pici csokit a párnán, a finom bort, az isteni reggelit és a házi készítésű kenyeret. Nagyon jólesett nekünk ez a sok kis apró figyelmesség. Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

Kívánunk Önöknek jó egészséget és minden jót! 

Tímea és Gábor

Veszprémből

2020. augusztus 18.

Köszönjük szépen a kedves vendéglátást, a rendkívüli figyelmességet, segítőkészséget és vendégszeretetet. Az Eden Rose valóban teljes kikapcsolódást nyújt a vendégeknek egy csodaszép környezetben.

Sok vendéget kívánunk, amelyhez reméljük, hogy mi is hozzájárulunk azáltal, hogy  hírét visszük ennek a mesebeli házikónak és házigazdáinak. Üdvözlettel: 

 

Krisztina és Gábor

2020. augusztus 14.

Szívből örülök, hogy erre a romantikus helyre találtam. Nemcsak a házikó, a kert, a fogadtatás, hanem a pilisi érintetlen környezet is 100%-ban hozzájárult ahhoz, hogy igazán csodálatosan teljen az évfordulónk.

Nagyon jól éreztük magunkat!

A csend és a nyzugalom segített egy kicsit kizökkenteni minket a mindennapi rohanásból. Köszönjük szépen a vendéglátást! 

 

Kitti és Peti

2020. augusztus 9.

Köszönjük szépen ezt a csodálatos, pihentető hétvégét, amit itt tölthettünk. Teljesen elvarázsolt minket a hely, a romantikus hangulat. Nagyon finomak voltak a reggelik. Marci és Bozont társaságát kifejezetten élveztük. Reméljük, lesz még lehetőségünk ellátogatni ide. Köszönünk szépebn mindent! 

 

Judit és Ádám

Budapestről

2020. augusztus 2.

Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy már negyedszer tölthettünk néhány napot ezen a csodálatos helyen. Bár a kert és az erdő mindig kicsit más arcát mutatta, az Önök vendégszeretete, a béke és a nyugalom állandó.  Biztosan jövünk még (és ezúton is köszönöm annak a kedves ismeretlennek, aki lemondta a foglalását, esélyt adva nekünk, hogy itt tölthessünk pár napot.) 

 

Melinda és Dávid

Münchenből

2020. július 27.

Csodás hangulatban telt ez a pár nap, amit itt tölthettünk. A kis ház, az udvar, az egész hely nyugalmat és szeretetet áraszt. Romantikázni és kikapcsolódni jöttünk és nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk szépen mindent! Reméljük, máskor is lesz alkalmunk eljönni. 

 

Anikó és Tibor

Alsónánáról

2020. július 24.

Gratulálunk a csodálatos édenkerthez és benne a meseházhoz. Köszönjük segítőkészségeteket és figyelmességeteket. Az elmúlt hónapok bezártsága után jó volt egy kicsit fellélegezni. A gyönyörű táj és környezet kárpótolt bennünket a karantén miatti lehangoltságért és reményt adott az újrakezdéshez. Kívánjuk, hogy Ti is jó egészségben élvezhessétek a vendéglátás örömeit. Bízunk benne, hogy találkozunk még!

Csilla

Kiskunfélegyházáról

2020. július

Amikor beteljesült az álmom és 4 gyerekes anyuka lettem, határtalanul boldog voltam, de egyúttal azt is éreztem, nem tudom milyen vágyam lehet még... Most már tudom!!! 

Szeretnék minden évben visszajönni és ebben a "földi paradicsomban" eltölteni pár napot.

Tuti ez fog erőt adni a nehezebb napokon is, hogy van egy hely, ahol újra magamra tudok találni a legnehezebb karantén után is!

A Pilis, a Hilda cukrászda, de legfőképp a Márta és Sándor által megteremtett Éden mindent megér! A vendégszeretet, ami a falakból, a kertből sugárzik, csodás!!! Ajánlom mindenkinek, akinek a lelke kicsit megfáradt, vagy kicsit elvesztette önmagát a hétköznapi történésekben. Itt garantáltan - mind a főnixmadár - újra erőre kap!

Köszönjük (a lelkem és a testem is) ezt a csodát, és sok sikert, minden jót!

Hálás öleléssel:

Ui: külön köszönet Lilinek is!

 

Edit és Tamás

Szombathelyről

2020. július 14.

Eddig a szíves vendéglátást, a gyönyörű, pedáns házikót ÉS AZ "arborétum" kertet. Teljes feltöltődés volt ez a pár nap. Bónuszként Bozi kutyus kedvességét, kicsit pótolta a mi Zénónk hiányát.

Gratulálunk ehhez a kis földi paradicsomhoz. Reméljük, lesz még alkalmunk visszatérni ebbe a nyugalom szigetébe!

Minden jót kívánunk! 

 

Anita és Laci

2020. július 10.

Örülünk, hogy újra itt lehettünk pár év után. Mindig azt kapjuk, amire pont szükségünk van: nyugalmat és kedvességet. Aki ide eljön, fájó szívvel távozik, hiszen pár nap oly kevés. De bízunk abban, hogy újra és újra eljöhetünk feltöltődni ebben az aranyos kis házikóba és a meseszép kertbe, ahol a "gazdák" szeretetreméltóak és figyelmesek. A rohanó világban itt azt kaptuk, ami kell néha a lelkünknek és a testünknek egyaránt: A CSENDET. Reméljük, hamarosan visszatérünk, hogy minden évszakban megtapasztalhassuk ezt a szépséget!

Minden jót kedves Márta és Sándor! 

 

Rozi és László

2020. július 6.

A jó ízlés, az igényesség, a figyelmesség: ez mind érzékelhető ebben a paradicsomban. A ház és környezetének bája magával ragadó. Aki nyugalomra és IGAZI vendégszeretetre vágyik, annak ajánljuk ezt a helyet. Jó volt itt lenni!

Mindent köszönünk a házigazdáknak! Szeretettel: 

 

Anett és Miklós

2020. július 2.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos és romantikus földi paradicsomnak. Az Eden Rose Apartman, az udvar, a Pilis közelsége, a hangulat, amely átjárja a kis házat, mind nyújt egyfajta nyugodt, lélekmelengető érzést, melyet csak az tud átélni, aki eljön ide.

Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig folytassák ezt, mert minél több embernek át kellene élnie azt, ami itt lakozik. Reméljük, még visszatérünk ide! Minden jót kívánunk!

Kitti és Peti

2020. június 28.

Igazán köszönjük, hogy ilyen csodás környezetben tölthettük el ezt a pár napot! A ház és a kert minden szegletéből érezni a szeretettel beforgatott energiát. A reggeli jóga gyakorlások hihetetlen töltést adtak, hiszen ilyen nyugodt és harmonikus helyen ritkán adatik meg a lehetőség.

Köszönjük a biciklizéshez és a túrázáshoz adotlt útvonal-ötleteket, remekül éreztük magunkat.

Isteni volt a bor és a gyümölcs, és imádtuik az infraszaunát.

A Pilis biztosan egy szerelem marad számunkra, köszönhetően az Eden Rose-nak és Nektek.

Szívünk, minden szeretetével ajánlani fogjuk ismerősöknek, barátainknak. És persze reménykedünk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk. Addig is jó egészséget és ilyen kitartó lelkesedést kívánunk Nektek! Szeretettel:

 

Zsuzsi és Tomi

Sopronból

2020. június

Ragyogó tisztaság, 5 csillagos szállodákban szokásos hófehér ágynemű, monogrammos puha, vastag, hófehér frottirtörölközők, csoki-, kávé- és teabekészítés, felszerelt teakonyha, gyönyörűen ápolt kert, hangulatos házikó... szóval minden adott a kényelmes, nyugalmas pihenéshez. Nagyon jó, hogy a szálláshelyen csak két vendég van, így a csend és nyugalom biztosított. A környék tele van látnivalóval, a Pilis-tetőről csodás a kilátás. Legközelebb több napra jövünk és kerékpárt is hozunk, mivel láttuk, hogy a környéken remek kerékpárutak vannak (igaz, hogy kell hozzá némi kondi!). Köszönet a házigazdáknak a kedvességért, vendégszeretetért.  Üdvözlettel: 

 

Márta és Feri

2020. június 21.

Több mint egy éves vágyam teljesült: sikerült végre eljutnunk erre a kis szigetre, ami egy kis ékszerdobozhoz hasonlítható, a Házigazdák szeretetét csöpögteti bármihez nyúlunk, bármerre nézünk... A kert csodálatos, a rózsa illata a régi, nagymama kertjében lévő illatokat hozta elő... és sorolhatnám. Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk, és visszajövünk biztos még! Jó egészséget kívánunk: 

 

Adrien és Róbert

2020. június 18.

Köszönjük, hogy ezt a néhány napot ebben a kis földi paradicsomban tölthettünk! A rossz idő ellenére csodálatosan éreztükm magunkat. Hálásak vagyunk az apró figyelmességekért. Várjuk, hogy visszatérhessünk. Minden jót kívánunk, 

 

Andrea és Róbert

Győrből

2020. június 7.

"Jól csak a szívével lát az ember..." olvassuk sokszor. Nos, ennek a gyönyörű helynek a kialakításában Önöket nyilvánvalóan a szív, a lélek vezette.

A jó dolgokra várni kell. Igazán megérte a várakozással töltött idő, az itt megélt boldog órákat.

Hálás szívvel köszönjük a vendéglátást: mesebeli ház, kifinomult ízléssel berendezve, királyi reggelik, ízletes bor, álomszép csipkék.. Nagy boldogsággal töltöttük itt házasságkötésünk 1. évfordulóját! Kívánunk Önöknek jó egészséget, hogy ilyen magas színvonalú ellátást tudjanak adni az ideérkező többi vendégnek is!

Rita és Zoli

Szombathelyről

Köszönjük a fantasztikus vendéglátást. Csodás környezetben tölthettük el ezt a kora tavaszi hétvégét.

Nagyon jól éreztük magunkat. A kiváló felszereltségnek köszönhetően teljesen otthon éreztük magunkat.

A reggeli minden várakozásunkat felülmúlta. Még visszatérünk! 

 

Krisztina és János

Ez volt az elképzelésünk...ami a Tietek, béke, csend, nyugalom, pihenés és ez a környezet, amit nagyszerűen sikerült kiviteleznetek.

A Pilis csak hab a tortán!

Ezt a szállást csak az tudja jól "csinálni", aki maga is tudja, mire vágyna!

Kívánjuk, hogy legyen hozzá sokáig erő, egészség és végtelen szeretet a szívükben!

Vissza szeretnénk jönni! 

 

Erika és János (a fognyűvő)

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt feltöltődni a dolgos hétköznapo,k után. Igazán csodálatos itt minden. Köszönjük!

 

Veronika és András

Szívből köszönjük, hogy ilyen gondoskodással és figyelemmel várják a vendégeiket. Nagyon jól éreztük magunkat, elsőosztályú a vendégház, kívánjuk, hogy sok-sok vendég élvezhesse a vendégszeretetüket még hosszú éveken át!

Köszönettel: 

 

Zsuzsi és Attila

Halásziból

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ebben a varázslatos kis meseházikóban. Csodás, igényes környezetben egy igazi béke szigete.

Feltöltődve, jó érzéssel megyünk haza. Nagyon köszönjük.

 

Ui.: Még visszatérünk, hogy a kertet és a tájat virágzás idején is megcsodálhassuk. 

 

Kinga és Roland

Monorierdőről

Csodás két napot töltöttünk itt. Pihenésre vágytunk és ez maximálisan sikerült is. Élveztük minden pillanatát ebben a csodás házikóban. Feltöltődve, kipihenve megyünk haza és remélem, hogy jövőre találkozunk még.

Nagyon kíváncsi vagyok a kertre, amikor nem hólepel borítja, hanem pompáznak a rózsák.

Köszönjük a barátságos, közvetlen fogadtatást, amiben részesítettek bennünket.

Üdvözlettel

 

Ildikó és Csaba

Két napos pihenésre az Önök mesés vendégházát választottuk.

Ahogy Ön ezt már megfogalmazta, ahol a Nő jól érzi magát, ott a férfi is jól fogja. Én jól éreztem magam, így jött a papírforma: és a férjem is!

Köszönjük a kedves gondoskodását, az őszinte vendégszeretetét!

Szeretnénk még visszatérni és élvezni az itteni nyugalmat és a környék szépségét.

Köszönettel,

 

Gergő és Réka

Nagyon kellemes időt töltöttünk az apartmanban. Felszereltségében szuper ez a kis házikó! Minden reggel sikerült degeszre ennünk magunkat a finom reggelivel.

Csodás csend és csodás táj! 

 

Zita és Laci

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Imádtuk a házat, a környéket. Felejthetetlen hat napot töltöttünk itt.

Minden jót kívánunk!

 

Evelin és Szabolcs

Csodálatos, amit Önök létrehoztak és gondoznak itt a Pilis szívében. A tökéletesen felszerelt kisház vintage stílusa egyszerűen csodálatos! Köszönjük, hogy ebben a gyönyörű környezetben pihenhettünk két napot, melyet fantasztikus barátainktól kaptunk. További sok sikert kívánunk!

Bízunk benne, hogy jövünk még Önökhöz! 

 

Kriszti és Pityu

Köszönjük, hogy kaphattunk egy kis ízelítőt a környékből. Különösen szép így október közepén! Nagyon tetszett a ház, az udvar, Bozont kutyus nagyon kedves, barátságos kis szőrgombóc. Reméljük, még visszatérhetünk ide egy kicsit több időre is.

Köszönjük a kedves vendéglátást és a finom reggeliket. Üdvözlettel: 

 

Zsanett és Matyi

Budapestről

Egy csodálatos nyári nyaralás, majd téli születésnap után ősszel is fantasztikus napokat tölthettünk Önöknél. Köszönjük szépen, hogy itt ünnepelhettük meg a 15. házassági évfordulónkat. Nagyon jól éreztük magunkat! 

 

Kati és Laci

Nagykanizsáról

Köszönjük, hogy immár 3. éve biztos, meleg pontot nyújtottak az újabb felfedezéseinkhez! Jövőre egy újabb kaland reményében sok szeretettel: 

 

Blanka és Zsolt

Ez a hely olyan, mintha kinyitottunk volna egy szépen rajzolt színes mesekönyvet és a legszebb oldalára beléptünk volna! Itt vagyunk benne, egy olyan csodabirodalomban, ahol nincsen óra a falon, gondoljuk nem véletlenül . Megállt az idő és csak a csend és nyugalom vesz körül minket, ebben a romantikus, esztétikus környezetben. Mint egy mini időutazás, amire mindig emlékezni fogunk. Nagy feltöltődés volt ez a pár nap! Köszönettel, minden jót! 

 

Natasa és Péter

Nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes és hangulatos kis "ékszerdoboz"-ban pihenhettünk. Nagyon szép a kert, mindenhol érezhető az igényesség, az odafigyelés, a rengeteg munka azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Nagyon szépen köszönjük a vendégszeretetet, már azon gondolkozunk, hogy a családból kiket vagyis kinek ajánljuk, mert ezt mindenkinek élveznie kell!

Még egyszer köszönünk mindent, jó egészséget és sok vendéget kívánunk! Üdvözlettel:

 

Niki és Peti

Szegedről

Nagyon köszönjük a felejthetetlen élményeket, melyeket magunkkal vihetünk a dolgos hétköznapokba. Mindazt, amit nem csak a Pilis, hanem maga a csodálatos kert, az egyedi házikó és a Ti vendégszeretetetek adott nekünk. Köszönjük, hogy itt tölthettük a nászutunkat, pusziljuk a lustaság-szakértőt (cicus) és a biztonsági őrt (kutyus), Nektek pedig jó egészséget és még további sok vendéget kívánunk!

A mielőbbi találkozásig (mindenképpen visszatérünk!), üdvözlettel:

 

Icu és Laci

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Kellemesen éreztük magunkat ebben a meseházban. Köszönet mindenért!

Jó erőt, egészséget és sok vendéget kívánunk! 

 

Zita és Laci

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Imádtuk a házat, a környéket, felejthetetlen hat napot töltöttünk itt. Minden jót kívánunk!

 

Rita és Csaba

Székesfehérvárról

Egy igazi Paradicsom a Pilis szívében, a nyugalom szigete az Eden Rose Apartman.

Csak szuperlatívuszban tudnánk mesélni róla !!! Remekül éreztük magunkat, a kiszolgálás, a reggeli pazar.

Köszönjük, hogy itt lehettünk!

 

Anita és János

Hercegszántóról

Köszönjük, hogy ezen a csodálatos helyen tölthettünk néhány napot! A szállás kifogástalan, a táj és a környék gyönyörű!

Az apartmanban mindent megtaláltunk, amire csak szükségünk lehetett, sőt...

Köszönjük a kedves fogadtatást, igazán jól éreztük magunkat.

 

Emőke és Tamás

Nagyon szépen köszönjük, hogy a nászutunkat egy ilyen csodálatos környezetben tölthettük. Igazán különlegesre vágytunk és azt itt Önöknél megkaptuk.

Egyetlen idézetet említek meg a számtalan gondolat közül, ami eszembe jutott e pár nap során: 

"Ha soha nem lesz semmim, akkor is az enyém a hajnal és a reggeli napsütés."

U.i. Külön köszönjük, hogy megismerhettük Lilit!

Tünde és Tünde

Szegedről

Csak csatlakozni tudunk az előttünk írókhoz. Itt minden a csendről, a nyugalomról és a békéről szól. Pihenésünket maximálisan kiszolgálta a kényelmes ágy, szauna, a gyönyörű kert látványa. A három nap alatt tényleg úgy éreztük, mintha az ÉDEN-ben lennénk.

Kívánunk még sok erőt, egészséget és boldogságot!

Nagyon szépen köszönünk mindent és a finom házi málnaszörpöt!

 

Tamara és Ádám

Köszönjük ezt a csodás 4 napot, amit ezen a csodálatos kis "szigeten" tölthettünk. Az apartman szuper és tökéletesen felszerelt.Minden van, amire szükséges lehet egy párnak.

Külön köszönet a kedves, barátságos fogadtatásért és a tanácsokért, hogy hová menjünk. Ez a hely örökre különleges helyet fog elfoglalni a szívemben, mert a párom itt kérte meg a kezem a túránk alkalmával!

Mindenképp visszatérünk! Még egyszer mindent köszönünk!

 

Márti és Józsi

Kunszentmiklósról

Remek egy hetet töltöttünk Önöknél, teljes testi és szellemi felfrissüléssel térünk ma haza Kunszentmiklósra!

Ilyen profizmussal, emberséggel, kedvességgel nagyon ritkán találkozik manapság az ember, millió köszönet érte!!!

(A face-book oldalukat sajna csak ma néztem meg, pedig minden turistaajánlatnál jobb, ajánlom mindenkinek!)

A "mézeskalács" házikó mesés, a kert egyszerűen csoda. Az illatok, az esti madárdalok (nem csak az esti!) a teraszról, feledhetetlenek.

A reggelik "több-gyomorra" készülnek, isteniek, változatosak... hű nincs rá szó!

Bozi és Marci pedig csak hab a tortán, két kis tünemény.

Szóval köszönet mindenért!!

 

Zsuzsi és András

Székesfehérvárról

Nászútra érkeztünk és ennél jobb helyet nem is találhattunk volna!

Imádtunk itt lenni. A reggeli, kiszolgálás, vendéglátás 10/10.

A hely gyönyörű és nagyon pihentető. Imádtunk sétálni, gombászni (külön köszönet a bevizsgálásért Mártinak) és imádtuk az minden esti grillezést.

Fantasztikusan éreztük magunkat és vissza fogunk térni.

Kívánjuk, hogy sok-sok éven át még ilyen kiváló hely maradjon és a tulajdonosok is sok éven át maradjanak! Köszönet mindenért! 

 

Veronika és Ádám

Köszönünk mindent, de tényleg MINDENT! Ha pontokkal kéne kifejezni, hogy milyen jól éreztük itt magunkat, 10-ből 15 pontot adnánk. Vagy százalékokban 150 %! Csodálatos volt minden, a hely, a házikó, a berendezés, Marci és Bozont, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban a Házigazdáink. Olyan, meleg fogadtatásban részesítettek minket, mintha csak rég nem látott rokonok jöttek volna látogatóba. Mikor már azt hinné az ember, hogy ennél tökéletesebb nem is lehetne az ittlét, akkor még mindig meg tudtak minket lepni egy-egy kedves figyelmességgel. Gratulálunk ehhez a tündérmeséhezm, amit itt létrehoztak és köszönjük, hogy pár napig mi is a szereplői lehettünk.

Reméljük, lesz még alkalmunk rá a jövőben is! 

 

Niki és Ottó

Az interneten kutakodva találtunk erre a csodaszép helyre, amit nászutunk célpontjának terveztünk tavaly. Sajnos nem volt már szabad időpont, így már nászutunk tervezésekor lefoglaltuk a házassági évfordulónkra. Nagyon megérte!

Egy csodaszép "ékszerdobozban", egy mesebeli kert mélyén tölthettünk el egy felejthetetlen hétvégét.

Köszönjük a kedves fogadtatást, a kirándulási tippeket. Egy kis Esztergomban eltöltött városnézést követően rövid túrát tettünk Szentkúton keresztül a szurdokvölgybe. Meseszép hely.

Szombati nagy túránkhoz, mely az Apartmanból  vezetett el minket a Prédikálószékhez, majd a Rám-szakadékhoz és Dobogókőre meglehetősen elfáradtunk. Az egész héten tartó esőzés iszonyatosan megnehezítette túránkat, a látvány azonban kárpótolt mindenért!!! Igaz, Dobogókőn, 25 km után feladtuk a túrát, így a Zsivány-sziklákat nem tudtuk megnézni, de így is büszkék vagyunk magunkra. Másnak is ajánljuk ezt a túrát, de sok-sok vízzel és rengeteg szénhidráttal felszerelkezve induljon neki.

Lehet, hogy holnap a Pilis-tetőt kihagyjuk, de így legalább lesz miért visszatérni!

Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek, hogy másoknak is örömet szerezhessenek e meseszép helyen!!!

Iszonyú sokat dolgoznak e kis kertben, melyet látni, hogy örömmel tesznek, nemcsak saját maguk, hanem mások örömére is. Meseszép, és mi még a rózsákat nem is láttuk!!!

Köszönjük, hogy kiszakadhattunk a dolgos hétköznapokból. Hírét visszük az Eden Rose Apartmannak! Üdvözlettel:

 

Nikolett és Gábor

Nászutunk alkalmából utaztunk el Önökhöz. A célunk, hogy elbújjunk a világ elől és kipihenjük az elmúlt hónapokat, sikerült. Köszönjük a kedves fogadtatást, a finom reggelit. Sikerült kellemes hangulatban és szép gondolatokkal indítanunk a házas életünket! 

 

Melinda és István

Pécsről

Köszönjük a csodálatos házikót és vendéglátást. Hiába volt rövid az idő és a kedvezőtlen időjárás, mégis ez a mesebeli kis világ feltöltött minket új energiával. Szívünkbe zárva hazavisszük Pécsre! Köszönettel: 

 

Brigi és Sanyi

Budapestről

Köszönjük a kedvességüket az itt töltött három nap alatt. Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos a környezet, varázslatos a házikó! Nagyon elégedettek voltunk mind a kettő helyi étteremmel, illetve az Önöknél fogyasztott reggelik is páratlanok voltak. Reméljük, hogy a közeli jövőben is lesz még lehetőségünk visszatérni. Még egyszer köszönjük!

 

Kati és Péter

Köszönjük, hogy itt lehettünk, csodás környezet, meseszép ház és kert és makulátlan tisztaság fogadott minket. A kedves házigazdákat nem utolsósorban említve. Kismamaként is teljesen el tudtam lazulni, pihenni. Az Önök által ajánliott kirándulóhelyek pedig tökéletesnek és gyógyító szépségűek és levegőjűek voltak. Nagyon köszönjük!

 

Kati és Feri

Köszönjük a meleg fogadtatást és a sok érdekes kirándulási lehetőséget. Imádtuk ezt a kis békés szigetet, ami a kezetek munkáját dícséri. Ez a kis rejtekhely valóban inkább a női lelket simogatja. DE! Ahogy mondtad: ha a nő boldog, a férfi is boldog!

A sok szép látnivalóból mi sikeresen megmásztuk a Boldog Özséb kilátót. Több pihenőt beiktatva, kicsit több mint 3 óra volt oda-vissza, ami 10 km volt. A Boldogasszony Kápolnát is megnéztük, ami jóval könnyebb terep volt és csodás volt a kilátás.

Kirándulásaink alkalmával Bozont mindig kikísért bennünket, mintha köszönt volna és várt vissza bennünket.

Mi már azt várjuk, mikor lesz lehetőségünk ide visszajönni!

Jó egészséget kívánunk, hogy minél tovább tudjátok az embereket boldoggá tenni ezzel a csodával. Engem sikerült elvarázsolni, többször sírva is fakadtam!

Imádtam minden másodpercét! Köszönjük!

Beáta és Péter

Köszönjük szépen Önöknek, hogy ilyen lenyűgöző környezetben, bájos, szeretettel teli házikóban tölthettünk egy nagyon boldog hétvégét. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, mikor megérkeztünk, rögtön elkápráztatott bennünket a gyönyörű kert, a tündéri házikó a megannyi apró, finom részletével, a kézimunkákkal, az illatozó, szépséges élővirágokkal. A bőséges, finom reggelik után vidáman indultunk túráinkra, s feltöltődve, pihenten és boldogsággal térünk most haza, hogy mindig jó szívvel gondoljunk Önökre és az Eden Rose apartmanra.

Kívánjuk, hogy nagyon sokáig, egészségben tudják ezt a bensőséges vendéglátás folytatni!

 

Ocskó András és felesége, Krisztina

Csodás négy napot töltöttünk itt az Édenkertben, ebben a gyönyörű meseházikóban. Még szebbé tette élményeinket a kifinomult szépérzékkel berendezett házikó s a gyönyörű szép virágoskert, a csönd, a nyugalom. Mártika által készített házias reggeli, az ő általa sütött kalács és kenyér utánozhatatlan és nagyon finom. Mártika és Sándor szívélyes fogadtatása, nagyon jólesett és kedves volt, tisztán látszik, hogy nagyon szeretik a természetet és a virágokat, kedvesek az emberekkel, mindez az odaadás és kedvesség jó hatással volt ránk is ebben a rohanó világban.

Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Szívesen ajánljuk másoknak is ezt a helyet és szívesen visszatérünk még.

Köszönjük ezt az élményt Mártikának és Sándornak! 

 

Mariann és Gábor

Köszönjük, hogy itt tölthettünk három szép napot, amely segített kizökkenni a mindennapok zaklatottságából. Feltöltődésünket nagyban segítette az az ízlésesen kialakított otthonos és barátságos környezet, amely az apartmanban és a kertben is körülvett bennünket. Külön köszönet azért a sok apró kellemes meglepetésért, figyelmességért, amely az Önök vendégszeretetét, igényességét tükrözi. Köszönettel: 

 

Krisztina és Dénes

Köszönjük ezt a két csodálatos napot, amit Önöknél tölthettünk és élvezhettük a tiszta levegőt, napsütést. Külön köszönet a bőséges és finom reggelikért.

Máskor is szeretnénk visszatérni és élvezni a nyugalmat. Üdvözlettel: 

 

Viki és Attila

Budapestről

Kedves Márta, Sándor, Bozont és Marci!

Boldogok vagyunk, hogy megismerhettük ezt a helyet: a kis vintage ékszerdobozt, a mesekert közepén! Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás volt ez a két nap, itt, a nyugalom szigetén. Imádtuk, hogy a házikó mindennel jól felszerelt, emiatt igazán otthonos és persze gyönyörű!

Bozont és Marci igazán tüneményesek és vendégszeretők, köszönjük nekik a kedves fogadtatást.

És persze köszönjük a házigazdáknak, hogy megálmodták az Eden Rose-t, reméljük, mihamarabb ismét élvezhetjük vendégszeretetüket!

Köszönettel és szeretettel:

 

Ramóna és Péter

Veszprémből

Érkezéskor minden várakozásunkat felülmúló meghittség és nyugalom fogadott minket. Köszönjük szépen a bőséges és nagyon finom reggeliket és a páratlan vendéglátást.

Külön köszönet Bozontnak, hogy megsimogathattuk.

Jó volt elvonulni a világ zajától egy kis időre és élvezni a békességet, amit ez a hely sugároz magából.

Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhetünk.

 

Ui.: Köszönet a színezőkönyvért és, hogy kiástak minket a hóból.

 

Mária és Borisz

Kedves Házigazdák! Nagyon köszönünk mindent! Az omlós kuglófot, a forralt bort, a finom reggeliket a frissen sült kenyérrel.

A barátságos, kedves házban négy napot tölthettünk, ahol minden a kényelmünket és örömünket szolgálta. Az ablakon kinézve a madáretető vendégeinek, esténként pedig a kert karácsonyi fényeinek örülhettünk. Testet, lelket gyógyító béke és nyugalom. Köszönet érte!

Jó egészséget, sok erőt, boldogságot kívánunk az új esztendőben!

Szeretettel: 

 

Tamás és Nóra

Münchenből

Köszönjük, hogy e varázslatos helyen tölthettünk pár napot. Már első pillantásra felülmúlta minden várakozásunkat.  A kifinomult ízlés, a harmónia, a romantika, a tisztaság és egy megfoghatatlan melegség, amit átjárja e házat.

Egyszerre sikerült felfedeznünk egy erdei kis házikó hangulatát és egy ötcsillagos szálloda kényelmét.

Kívánunk Önöknek a továbbiakban is sok sikert, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! Szeretettel 

 

Erika

Legnagyobb tiszteletem azoké, akik nem csak szépeket álmodnak, hanem meg is valósítják azokat. Lelkesítő példájukat igyekszem követni magam is, és azt kívánom, hogy minél többeket késztessenek a követésükre.

Egyebekben csatlakozom az előttem szólokhoz. Köszönök mindent. Jó egészséget, boldogságot kívánok egész életükre. Szeretettel 

 

Zsanett és Matyi

Jó volt ismerősként érkezni Önökhöz ebbe a csinos kis házikóba. Újra sikerült kicsit feltöltődni a hétköznapi megpróbáltatásaink közepette. Köszönjük a sok finomságot és kedvességet. Gratulálunk a csodálatos karácsonyi dekorációhoz.

Sok erőt és jobb egészséget és Áldott karácsonyt kívánunk! Szeretettel, 

 

Zsófi és Anti

Szeretnénk megköszönni ezt a pár mesés napot, amit az Eden Rose-ban eltölthettünk! A családias, meghitt légkör azonnal körülvett minket, ahogy beléptünk a "tündérbirodalomba". Minden apró részletben látszik, hogy szeretettel készült.

Bozi kutyus és Marci cica vendégszeretetét és barátságos fogadtatását sem szabad szó nélkül hagyni.

Még egyszer köszönjük, hogy pár napra is, de kizökkenhettünk a mindennapi kerékvágásból és feltöltődve, élményekkel telve térhetünk haza.

Reméljük hamarosan visszalátogathatunk az Eden Rose-ba!  

 

Kriszti és Péter

Köszönjük a szép élményt! Gyönyörű a házikó! Minden nagyon szép és ötletes. Már várjuk, hogy újra itt lehessünk! Sok szeretettel: 

 

Andrea és Péter

Galambokról

Köszönjük, hogy az ideút viszontagságait gyorsan elfeledtették velünk az itt fogadott csodálatos látványok sokasága, és az igényes berendezés nyújtotta kényelem élvezése! Minden elismerésünk az Önöké, hogy ezt megvalósították, hogy mások is részesülhessenek a békesség, a precízség, a tisztaság, a nyugalom, a puhaság, a kényelem, az ízlés, az összhang hihetetlen harmóniájában.

Isten gazdag áldását kívánjuk az életükre és egészségükre:

 

Barbara és Géza

Sokfelé jártunk  már az országban, de ez a hely igazi kis gyöngyszem. Nagyon jól éreztük magunkat, csodás helyet teremtettek a pihenni vágyóknak. Köszönjük a finom reggeliket és a kedves fogadtatást. Jó egészséget és sok-sok elégedett vendéget kívánunk!

 

Johanna és Ágoston

Az első pillanatban látható volt, hogy szívvel és lélekkel építettétek és rendeztétek be a vendégházat. Gyönyörű a kert (és a környék), a sok virág és díszes növény teremtett világok szépségét hirdeti és a házigazdák szorgalmát dicséri.

Külön ajándék a közös ismerősök és gondolkodásmód felfedezése. Köszönettel és szeretettel: 

Külön köszönöm a színezőkönyvet! Johanna

 

Kati és Laci

Nagykanizsáról

Ismét köszönettel tartozunk a felejthetetlen és csodás napért, amit itt tölthettünk! Felejthetetlen emlékekkel és feltöltődve várjuk azt a még rengeteg felfedezni valót, ami még itt ránk vár!

 

Reni és Laci

Veszprémből

Harmónia, szeretet, békesség, nyugalom, kedvesség, figyelem, törődés... Ezek a szavak jutnak eszünkbe, ha az Eden Rose-ra, Önökre és az itt eltöltött napokra gondolunk.

Ittlétünket felejrthetetlenné tették a pazar reggelik, melyeknek az értékét megsokszorozták a házilag készített lekvárok, az ízletes saját termesztésű friss zöldségek, a házi sütésű kenyerek és leginkább az a mérhetetlen szeretet, gondoskodás, amellyel mindezt tálalták. Köszönjük ezt az emlékezetes hétvégét!

 

Viki és Endre

Szeretnénk gratulálni a messze átlagon felüli vendéglátáshoz, a szállás gyönyörűen berendezett részleteihez és nem utolsósorban a fantasztikusan gondviselt kerthez!

A profi vendéglátás valahol itt kezdődik: semminek nem kellett külön utána néznünk, minden információt rendelkezésünkre bocsátottak itt helyben, a házikóban. Semmi dolgunk nem volt, csupán élveztük az itt töltött időt! Köszönjük szépen!

 

Mónika és Zoltán

Köszönjük, hogy itt tölthettük az elmúlt hét végét, nagyon jól éreztük magunkat! A házikó mesebeli, a vendéglátás kifogástalan volt! Külön köszönjük a bőséges reggeliket. Remélem, hogy hamarosan vissza tudunk térni ide! 

 

Krisztina és Laci

Komáromból

Hálásak vagyunk, hogy házasságkötésünk 25. évfordulóját ebben az idilli környezetben, házigazdáink törődő, gondoskodó figyelmével körbevéve ünnepelhettük.

Köszönjük a segédkezést a meglepetés csokor beszerzésében, nagy örömet okozott!

"Minden, amit adunk, megsokszorozódva tér vissza hozzánk."

 

Gyöngyi és Sándor

Jánosházáról

Köszönjük Önöknek az elmúlt öt felejthetetlen napot!

Felejthetetlen a csodálatosan kialakított  meseszép környezet, az igényesen berendezett vendégház és nem utolsósorban a rendkívül kedves, barátságos vendéglátás miatt.

Ez a hely visszahív minket!

Még egyszer köszönjük! 

 

Márta és Gerhard

Kaposvárról és Münchenből

Szívesen tértünk vissza Önökhöz ebbe a csodálatos vendégházba.

A csend, nyugalom, béke, friss levegő, az apró részletekre kiterjedő csodás környezet bent és kint mindig lenyűgöz bennünket.

A környék rengeteg látnivalót tartogat, igyekszünk mindig egy-egy kis részt felfedezni belőle.

Korábban Esztergomban, Dobogókőn és a Rám-szakadékban, most Visegrádon, Esztergomban, Szentendrén és Vácott jártunk. Sok szépséggel, érdekességgel ismerkedtünk meg.

Reméljük, hogy egy hűvösebb évszakban még visszajövünk és kipróbálhatjuk a szaunát (most nagyon meleg volt kint is a levegő!)

Köszönjük  a kedvességüket, figyelmességüket, a finom salátát!

Kívánjuk, hogy barátságos egyéniségükkel, segítőkészségükkel még sok vendéget tudjanak megörvendeztetni.

Hálás köszönettel:

bottom of page