2098 Pilisszentkereszt Pilisszántói út 5.

​Telefon: +36/309824623

E-mail:   info@edenroseapartman.hu

 • Facebook Basic Black

© 2017 Eden Rose Apartman

Kedves Vendégeink!

 

Március 11-én:

Most, hogy naponta halljuk a hírekben a koronavírus-fertőzés terjedését, végiggondoltuk, hogy milyen aggályai lehetnek esetleg Önöknek az utazással kapcsolatban. Fontos nekünk vendégeink biztonsága, amelyre  egy ilyen kicsi szálláshelyen jobban oda is tudunk figyelni és könnyebben meg is  tudunk valósítani, mint egy nagy szálloda. 

15 évet dolgoztam az ÁNTSZ-ben és megtanultam a járványügyes kollégáktól a higiénia fontosságát. Eddig is kényesen ügyeltünk a tisztaságra, most pedig különösen odafigyelünk – nemcsak a vendégeink, hanem a saját érdekünkben is.

 

Megnyugtatásul az alábbi egy-két dologra szeretném felhívni kedves Vendégeim figyelmét:

 • az Eden Rose Apartman egy kis hegyi faluban van, ahol nincs zsúfoltság, nincs tömeg, Önök úgy pihenhetnek itt, hogy tulajdonképpen senkivel nem kell fizikai kontaktusba kerülniük;

 

 • az apartman egy különálló vendégházban van, a vendégház pedig egy családi ház hatalmas kertjében helyezkedik el. A vendégházban csak Önök tartózkodnak,  így nincsenek közös helyiségek, ahol másokkal kontaktusba kerülhetnének;

 

 • minden vendég után alapos szellőztetést, takarítást végzünk, melynek során minden olyan felületet, amelyet a vendégek megérintenek (fürdőszobai szaniterek, kilincsek, villanykapcsolók,  távirányítók, stb.) fertőtlenítünk;

 

 • a párnavédő- és ágynemű-huzatokat, törölközőket, konyharuhákat fertőtlenítőszeres mosószerrel mossuk. 

 

Amit pedig Önöktől kérünk itt-tartózkodásuk ideje alatt az nem több, mint amit Önök otthon is megtesznek:

 • szellőztetés, gyakori alapos szappanos kézmosás, papír zsebkendő használata, lelkiismeretes mosogatás.  

 

Reméljük, hogy itt-tartózkodásuk igazi kikapcsolódás lesz, és többször is visszatérnek az Eden Rose-ba!

Ha bármilyen kérdésük van, szívesen válaszolok rá.

Szeretettel várjuk Önöket!

Március 16-i tájékoztató:

Kedves Vendégeim!

Egyre többet  tudunk a koronavírusról, a helyzet napról napra változik. Az Önök biztonsága érdekében – egyenlőre április 31-ig – további biztonsági intézkedéseket teszünk: 

 • A vendégek foglalását úgy szervezem át, hogy két vendég között legalább három nap üres legyen. Ez ügyben telefonon egyeztetek azokkal a vendégekkel, akiknek a foglalását át kellene ütemezni egy másik időpontra.

 • A foglalás lemondásának lehetőségét 16 napról 2 napra módosítottam: Ha valaki írásban lemondja a foglalását az érkezést megelőző két napon túl, nem veszíti el a befizetett előleget: kérésére visszautalom, vagy – inkább ezt szeretném – későbbi  foglalásához írjuk. Ha el is marad most egy utazás, azért a helyzet javulásával várom a vendégeket!

 • A helyszínen továbbra is lehet fizetni készpénzben, de kérem, hogy előre készítsék  ki a pontos  összeget.  

 • A vendégeket most kivételesen nem kézfogással üdvözöljük -  ezért elnézésüket kérjük.  

 • A vendégeket megkérjük, hogy az általuk használt evőeszközöket, poharakat, bögréket mosogatás után ne tegyék vissza a helyükre, mivel azokat  fertőtleníteni fogjuk.

 • Biztosítunk eldobható poharakat, evőeszközöket, tányérokat.

 • Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy itt-tartózkodásuk alatt legbiztonságosabb program a természetjárás – és erre itt bőven van lehetőség!

Kedves Vendégeim! Bízom az Önök megértésében és együttműködésében. Természetesen, ha bármilyen egyéb változtatás szükséges, értesítem Önöket.

Kérem, hogy kövessék az Eden Rose Apartman facebook-oldalát,  a következő napokban-hetekben virtuális vakációra invitálom Önöket! Bemutatom a környéket, információkat nyújtok  a látnivalókról, különböző érdekességekről;  egy kicsit  szórakozzanak, álmodozzanak és  tartsák a bakancslistájukon az Eden Rose-t!

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!

 

Üdvözlettel:

Göttl Márta

+36/309824623

Eden Rose Apartman